返回列表 回復 發帖
样样耶都加价。。。我就来死的啦!甘搞法,揾几多都唔够啦!

回復 #6650 yng 的帖子

要掉颈也没有钱买绳子咯,样样都起价。。。。。

回復 #6651 s.alex 的帖子

米就系咯。。。听讲总要加!今次跳楼都唔掂
halo...
之前有来过...

--------------------------------
有没人啊..:019:
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-14 12:37 PM 發表
halo...
之前有来过...

--------------------------------
有没人啊..:019:
有架,你想揾人吹水?

回復 #6654 vwwo 的帖子

你米吓人地喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-14 02:54 PM 發表
你米吓人地喇~~
我而家做左病猫,虾唔到人啦,。。。。
救命啊..

现在才有人...

回復 #6657 mickeybblim 的帖子

whatssss up man...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-14 02:55 PM 發表

我而家做左病猫,虾唔到人啦,。。。。
靓姐,你病好返D没?记住饮多D水,休息多D。
是喔... 大姐病了,喝多点水啦。
珍惜四人帮。。。
原帖由 yng 於 2008-6-14 04:23 PM 發表

靓姐,你病好返D没?记住饮多D水,休息多D。
琴晚正开始发烧,今日先去睇医生。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-14 05:19 PM 發表
是喔... 大姐病了,喝多点水啦。
口淡淡,净系饮水啃面包囖。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-14 08:23 PM 發表

琴晚正开始发烧,今日先去睇医生。
甘今日觉得点?吃佐药好D未啊?尽量吃请淡既食物,例如:粥,清汤米粉。。。最紧要少油少盐
哈... 大姐要照顾小的,又要上班。
可能材,米,油,粉的价钱和气油一时期价,大姐受惊过渡。应该对症下药,就是......
将汽油包成3袋,丢进那班人的住家。
再丢一支点燃了的木材进去,到时一把火烧完就可以了。
珍惜四人帮。。。