返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 11:25 AM 發表

你怕什么啊
最大是你
大YAM YAM
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 11:22 AM 發表

邊個係 boss, 係 rr 呀, 佢係邊個的老細呀?
boss = rr = 鸭仔 = itik
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-3 11:25 發表

見唔到隻手做緊乜野咩!!!
都不够力
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-3 11:26 AM 發表

manyiu, try to use OS instead of www3, much faster today
OS 係邊個呀? 香港 or 大馬呀?
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 11:25 AM 發表

Sorry 呀 Mickey, 有時 TVB 好慢, 有時又入唔到, 近排唔穩定呀!
好似鸭仔D心情,有问题,不稳定
原帖由 CC517 於 2008-10-3 11:26 AM 發表

小雞才乖, 一早來看檔.
主人乖, 小乖乖寵物跟從着
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-3 11:27 發表

大YAM YAM
yam yam 聪明
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 11:27 AM 發表

嘩! 咁鬼多銜頭! 好似好勁咁喎!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 11:27 AM 發表

鴨仔 ====>>> itik ====>>> 鴨嘴獸
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 11:28 發表

os http://os.tvbnow.com/index.php
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 11:28 AM 發表

都不够力
驚爆!!
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 11:28 AM 發表

oversea, 美加服務器
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 11:30 AM 發表

得只鸭仔
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 11:30 發表

地个样
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 11:30 AM 發表

yam yam 聪明
itik not bodoh at all