返回列表 回復 發帖

回應 sys_kent 第 6855 篇文章

MACAU PPL IN ENGLAND ?

回應 Geai 第 6856 篇文章

~My wishes Over The Airspace~
wheres the chicken gone this time
~My wishes Over The Airspace~
rr,早晨。。。肥猪来探你啦。。
衰野, 玩完未呀?
有唔有开档啊!被罐水来饮吓啦~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-7 12:20 PM 發表
有唔有开档啊!被罐水来饮吓啦~!
係啦......唔開檔咪灌佢水.......搞到佢水塘咁
rr....lots ppl find u ar..... ....
原帖由 sys_kent 於 2008-10-7 08:54 AM 發表
灌水.........你作死啊!!!!
原帖由 DOBI 於 2008-10-7 12:32 PM 發表

係啦......唔開檔咪灌佢水.......搞到佢水塘咁   
好啊~!好啊~!水浸mamak吹水档!
原帖由 yicno 於 2008-10-7 02:21 PM 發表
好啊~!好啊~!水浸mamak吹水档!
做得好.......... 佢浸到就死咁就走出嚟架嘞
灌佢水...........
原帖由 DOBI 於 2008-10-7 02:31 PM 發表

做得好.......... 佢浸到就死咁就走出嚟架嘞
灌佢水...........   
再罐会坐监喀~!不要害我啦~!我系好人来喀~!
原帖由 yicno 於 2008-10-7 02:33 PM 發表
再罐会坐监喀~!不要害我啦~!我系好人来喀~!
驚鬼咩............我話浸佢就浸佢........佢唔會追殺我哋架
原帖由 DOBI 於 2008-10-7 02:50 PM 發表

驚鬼咩............我話浸佢就浸佢........佢唔會追殺我哋架   
好啦浸多一次啦~!
原帖由 yicno 於 2008-10-7 02:54 PM 發表
好啦浸多一次啦~!
http://i410.photobucket.com/albums/pp186/yicno/200704162245100n.gif" border="0">
係我支持你先啱......好嘢呀