返回列表 回復 發帖
WONGJJ 你睇下RR哥哥有セ唔同
我15分中後返要帶大牛豬豬屎屎呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-9 10:40 發表
等多下我都有.sleep 啦
鸭仔...4am仲没睡觉啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 7023 篇文章

睡觉啦
原帖由 rrliew 於 2008-10-9 10:42 AM 發表

等多下我都有.sleep 啦
好凍呀.......D手凍到硬晒呀
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 11:04 AM 發表
鸭仔...4am仲没睡觉啊
打佢啦...............底打呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-9 11:06 發表

好凍呀.......D手凍到硬晒呀  
来等我.KISS KISS 无事
原帖由 DOBI 於 2008-10-9 11:06 發表

打佢啦...............底打呀
dobi

回應 rrliew 第 7024 篇文章

你不冻啊...
原帖由 rrliew 於 2008-10-9 11:08 AM 發表

来等我.KISS KISS 无事
大牛KISS咗我隻手嘞 等你 慳D啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 11:10 AM 發表
你不冻啊...
MICKEY....你真人都係帶眼鏡架
原帖由 DOBI 於 9/10/2008 10:40 發表
睇咗rr成3mins....都睇唔出佢有セ唔同bor

回應 DOBI 第 7031 篇文章

真人无戴眼镜架..

因为系E度要配合我靓婆婆角色啊... 有老花眼
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 11:31 AM 發表

係邊度見到佢呀?
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 11:31 AM 發表

咁你就問婆婆借個老花鏡睇真D...