返回列表 回復 發帖
原帖由 ronnyMU 於 2007-9-7 12:18 PM 發表。

你竟然露2點....:onion10:
係kepong露两点好平常啦!我係kepong河过游泳露三点。:onion05:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 01:14 PM 發表。

係kepong露两点好平常啦!我係kepong河过游泳露三点。:onion05:
睇吾出波。。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 12:32 PM 發表。

吾好意思,呢个问题我答吾到你!!
你要问下阿爷。。。:onion14:
唔使啦:019: !我拿左出来啦,见不见到个kampung仔呢? 几靓仔架!都唔使问阿爺了,阿爺好忙架!:014: 午餐吃左乜野。。。。有冇烧鱼呢?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 01:31 PM 發表。

睇吾出波。。。。。。。。。
:024: 你想点啊!又拿刀出来:019: 。
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 01:32 PM 發表。

唔使啦:019: !我拿左出来啦,见不见到个kampung仔呢? 几靓仔架!都唔使问阿爺了,阿爺好忙架!:014: 午餐吃左乜野。。。。有冇烧鱼呢?
尽现大马风情,系米打算去捉鱼??。。。我今日食咸茶:014:
烧鱼。。。 等你孝敬我

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 01:35 PM 發表。

:024: 你想点啊!又拿刀出来:019: 。
仲以为系条尾巴黎

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 01:36 PM 發表。

尽现大马风情,系米打算去捉鱼??。。。我今日食咸茶:014:
烧鱼。。。 等你孝敬我
咸茶烧鱼 。。。咩来架!你沒答我:024: 今日午餐吃左乜野。大马风情, 因为太想念大麻《大马》了。嘻嘻《玩下》
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 01:37 PM 發表。

仲以为系条尾巴黎
我早早早祖祖祖先就有尾巴:onion03: ,我条我吃左了:onion18: ,你冇得吃,嘻嘻嘻嘻!
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 01:46 PM 發表。

咸茶烧鱼 。。。咩来架!你沒答我:024: 今日午餐吃左乜野。大马风情, 因为太想念大麻《大马》了。嘻嘻《玩下》
我米答左咯!!我吃(咸茶)。。。各家人好钟意食既叻。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 02:46 PM 發表。

我米答左咯!!我吃(咸茶)。。。各家人好钟意食既叻。。。:onion14:
肉骨茶就听过, 咸茶 冇听过 ,是不是我老左呢?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 03:00 PM 發表。

肉骨茶就听过, 咸茶 冇听过 ,是不是我老左呢?
甘你有无听过(雷茶)??吾好整日挂住肉骨茶先得ga

公主什么是看不开啊 !搞到要去打小人。。雷茶听过:014:
人家真是好想吃肉骨茶吗:onion03: 、烧鱼:onion03: 、沙爹:onion03: 、炸soto:onion03: 、虾面:onion03: 、妙河:onion03: 、公保赖屎虾:onion03: 等等好多好多。。。。
靓女明天淡了,不講又是何一講周公女call:sleeps: 88la
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 04:13 PM 發表。
靓女明天淡了,不講又是何一講周公女call:sleeps: 88la
食甘多好易肥ga...发梦再继续食啦!!哈哈!!
good nite.....:sleeps: