返回列表 回復 發帖
長洲?我都有念過去香港玩。。等我老細真系有時間先啦。。。
真爱难求 發表於 2010-3-13 01:02 AM
靚靚係唔係嚟香港呀? 係嘅我咪陪你去長州玩囖
corihkw15 秒前TVB 1000000 元積分轉出 corihkw15 秒前TVB 1000000 元積分轉出 corihkw15 秒前TVB 1000000 元積分轉出 corihkw15 秒前TVB 1000000 元積分轉出 corihkw15 秒前TVB 1000000 元積分轉出 corihkw15 秒 ...
jjwah 發表於 2010-3-13 01:17 AM
華仔哥...我又要
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good evening cori
小飛機 發表於 2010-3-13 10:34 PM
晚上好呀!
contonese in Greece
notforsale 發表於 2010-3-13 01:12 PM
hello "not for sale"
晚上好呀!
corihkw 發表於 2010-3-13 10:43 PM
hello 雞雞, 我是機機 我咁叫你唔好嬲, 只因見你icon 隻雞仔好得意
hello 雞雞, 我是機機 我咁叫你唔好嬲, 只因見你icon 隻雞仔好得意
小飛機 發表於 2010-3-13 11:04 PM
Hello , 雞雞這個叫法好似怪怪地咁,你都叫番我 CORI 啦!
天啦  昨晚仲系差好多瓜   一转眼   幸福檫肩而过   心痛!
有某人送滴金比我用下啊   提升提升个人马甲!
哇~又系 真爱BB 啊~
你真犀利~
bra少 發表於 2010-3-13 12:28 PM
点解又多个BB吖???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
真爱难求 8 秒前 TVB 2000000 元  積分轉出
bra少 發表於 2010-3-13 12:35 PM
多谢bra少。。。。
bra少點解唔整個大花牌
jjwah 發表於 2010-3-13 05:31 PM
你未见过花牌咩
恭喜靚靚  
小飛機 發表於 2010-3-13 10:36 PM
老细。。。
靚靚係唔係嚟香港呀? 係嘅我咪陪你去長州玩囖
小飛機 發表於 2010-3-13 10:40 PM
我家阵系大马嘙。。。如果我有去香港玩我call你。。ok
呵呵!bra少做0左財神大派金錢!
cori你系边度人啊