返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-7 11:04 PM 發表

米答咗你咯..
http://www1.tvbnow.com/thread-130688-474-1.html

7107楼..
7110楼..

点解无去其他度???
入谷温人
原帖由 cck_my 於 2008-7-7 11:04 PM 發表

:onion31: 我警告人, 无凶人! 警告完无改变就 ! 你就凶人!
不想架
心情不靓啊...:019:
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 toyo88 於 2008-7-7 11:07 PM 發表

点解无去其他度???
边度先
印度我唔去架..
kuantan我就去

回復 #7147 mickeybblim 的帖子

米玩喇............
入谷温人

回復 #7147 mickeybblim 的帖子

好,就去你乡下。

回復 #7148 toyo88 的帖子

我讲真架..
kuantan我好熟架..
你住边先..
偷偷pm话我知

回復 #7148 toyo88 的帖子

有时玩玩下都几爽啊

回復 #7150 mickeybblim 的帖子

我都可不可以知啊??
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-7 11:13 PM 發表
好,就去你乡下。
米系我乡下啊

回復 #7150 mickeybblim 的帖子

吴广德
入谷温人
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-7 11:16 PM 發表
我都可不可以知啊??
你要问他啦..
想不想卑你知

回復 #7154 toyo88 的帖子

甘秘密 ..
住边架..
air putih?kubung buaya?
semanbu?再来个"大巷奎"

回復 #7156 mickeybblim 的帖子

要搬屋喇...........
入谷温人

回復 #7157 toyo88 的帖子

kubung buaya 叻

回復 #7157 toyo88 的帖子

老三仇口多,搬屋啊。。