返回列表 回復 發帖
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 03:59 PM 發表。
人家真是好想吃肉骨茶吗:onion03: 、烧鱼:onion03: 、沙爹:onion03: 、炸soto:onion03: 、虾面:onion03: 、妙河:onion03: 、公保赖屎虾:onion03: 等等好多好多。。。。
公保赖屎虾??:019:
原帖由 ronnyMU 於 2007-9-7 04:15 PM 發表。

公保赖屎虾??:019:
比据讲到我都想吃。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!

halo!!!
??? BeckyWoon ? 2007-9-7 04:19 PM ???
乜唔係瀨尿蝦咩? 點解會瀨屎? :019:
原帖由 ronnyMU 於 2007-9-7 04:22 PM 發表。

乜唔係瀨尿蝦咩? 點解會瀨屎? :019:
我无注意到距写错字啊!!。。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 marcus0828 於 2007-9-7 04:22 PM 發表。

halo!!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 04:19 PM 發表。

比据讲到我都想吃。。。:019:
我回马来请你吃啦! 好吗?靓女
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 04:27 PM 發表。

我回马来请你吃啦! 好吗?靓女
  你吾系话去训咩??当然好啦!!我会非常吾客气。。。

我病到七彩, 尼幾日只係食白粥 :onion03: :onion03:
原帖由 ronnyMU 於 2007-9-7 04:34 PM 發表。
我病到七彩, 尼幾日只係食白粥 :onion03: :onion03:
甘可怜。。。我最吾钟意食白粥。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 04:30 PM 發表。

你吾系话去训咩??当然好啦!!我会非常吾客气。。。
看到一个靓女在沙滩坐:onion10: ,又不想训了。五点了,你下班了。。:019:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 04:38 PM 發表。

看到一个靓女在沙滩坐:onion10: ,又不想训了。五点了,你下班了。。:019:
羡慕我晒太阳叻!!中有20分钟:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-7 04:40 PM 發表。

羡慕我晒太阳叻!!中有20分钟:014:
小心只小动物咬你啊 !是不是langkawi晒太阳呢?langkawi是我家乡来架!:014:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-7 04:46 PM 發表。

小心只小动物咬你啊 !是不是langkawi晒太阳呢?langkawi是我家乡来架!:014:
我想去hawaii多点。。。敢咬我。。。煮左黎吃
我未去过langkawi

欢乐既时光过得特别快,又系时候讲byebye......:onion05: