返回列表 回復 發帖
各位我睡觉啦
bye bye
原帖由 DOBI 於 2008-10-15 12:16 PM 發表

你SEXYYYYYYYY囉   
我去睇一會兒電視, c y later! take care!
我3個鈡後返嚟幫你頂.......而加陪亞哥睇家好
原帖由 DOBI 於 15/10/2008 12:23 發表
我3個鈡後返嚟幫你頂.......而加陪亞哥睇家好  
怏d返ar
原帖由 rrliew 於 15/10/2008 12:21 發表
各位我睡觉啦
bye bye
good nite~~~rr
原帖由 manyiu 於 15/10/2008 12:22 發表

我去睇一會兒電視, c y later! take care!
manyiu~~四大名捕好睇嗎???
原帖由 wongjj 於 2008-10-15 12:28 PM 發表

未睇呀! 我睇緊 Hero 2 , Hero 3 係加拿大有得播, 好似是 ch. 217 every 星期三喎!

原帖由 wongjj 於 2008-10-15 12:28 PM 發表

好多人話好睇!
原帖由 manyiu 於 2008-10-15 01:18 PM 發表

未睇呀! 我睇緊 Hero 2 , Hero 3 係加拿大有得播, 好似是 ch. 217 every 星期三喎!
Hero 3 !!!  駛唔駛晒命呀?
原帖由 ahman1995 於 2008-10-15 01:30 PM 發表
边个晒命吖?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
明日要早起做工~!顶多野~!去训教~
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
岩岩揾到档teh-teh茶,原来几个钟前首咗档,一于去隔离果档!!!阿呢!ROTI TISU CEPAT SIKIT!!!!
TEH TARIK BESAR SATU!!!
原帖由 yicno 於 2008-10-15 09:43 PM 發表
咪玩啦......你通常嚟灌水之嘛
原帖由 ahman1995 於 2008-10-15 01:30 PM 發表
What is 晒命呀? 我度真係播緊喎! 呢套係美國劇集, 我度d 電視係有美國台嫁喎!
原帖由 yicno 於 2008-10-15 09:43 PM 發表
yicno, rr 會好感激你呀!