返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-12-12 10:27 PM 發表

我都好挂住你啊!!份工做到好吾开心...因为我d上司个个都姓赖ga...
我做得好委屈...:onion03:
甘啊,你而家可以试下去稳定第二份工先.
跟住就同拒做到2月尾(唐人过左年),咪一脚飞起拒喽.
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 10:30 PM 發表

甘啊,你而家可以试下去稳定第二份工先.
跟住就同拒做到2月尾(唐人过左年),咪一脚飞起拒喽.
我旧公司有揾返我,系pj既,五日制既tele sales...但系去个度无交通又好吾方便...:019:
多谢靓姐关心...:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-12-12 10:37 PM 發表

我旧公司有揾返我,系pj既,五日制既tele sales...但系去个度无交通又好吾方便...:019:
多谢靓姐关心...:014:
可以响果头试下稳房,睇下点先架嘛!
睇先D价钱,扣起左仲做吾做得过先!
我埝点都好过你而家想殊俾人虾!
我又来左啦~~~  有没人啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-12 11:19 PM 發表
我又来左啦~~~  有没人啊~~
嘛野事
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-12 11:22 PM 發表

嘛野事
有见到盈盈吗~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-12 11:24 PM 發表

有见到盈盈吗~~
无啊:019: 你有见过她?
原帖由 kingworld 於 2007-12-12 11:31 PM 發表

无啊:019: 你有见过她?
没啊~~~ 我等紧她给我MSN
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-12 11:33 PM 發表

没啊~~~ 我等紧她给我MSN
你就好啦
原帖由 kingworld 於 2007-12-12 11:35 PM 發表

你就好啦
嘿嘿~~你不恨的那么多啦~~
~~任逍遥~~
朋友们,大家好,我是新入会的,请多多关照!!!
原帖由 jljiang 於 2007-12-12 11:39 PM 發表
你好欢迎你加入
原帖由 jljiang 於 2007-12-12 11:39 PM 發表
你好, 不好意思,你不是我会员,没野关照你~~吹下水就得!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-12 11:46 PM 發表

你好, 不好意思,你不是我会员,没野关照你~~吹下水就得!
介绍你识:onion18: 呢位系废材的淫虫
原帖由 kingworld 於 2007-12-12 11:52 PM 發表

介绍你识:onion18: 呢位系废材的淫虫
喂,你又乱讲咯~~好听D得不得系风流柴子~~
~~任逍遥~~