返回列表 回復 發帖
上期无人中啊嘛,我之前连续买佐五期,今晚仲有一次机会
條骨都無佐lu
今晚六合彩頭獎4200萬,剛剛下午茶完去買,排隊排到出門口
perfectman 發表於 2013-12-3 05:38 PM
你都啱依味嘢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
上期无人中啊嘛,我之前连续买佐五期,今晚仲有一次机会
lhy92725 發表於 2013-12-3 05:39 PM
強國都可以買香港六合彩
吾可以,不过我老板会帮我买,如果我要的话
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
对呀,博下机会咯,当做善事咯捐比HK的福利机构
好过比内地D所谓慈善机构,都是比人贪晒嘅嗻
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
买生肖果D是地下的,随时呃晒你全副身家
條骨都無佐lu
吾可以,不过我老板会帮我买,如果我要的话
lhy92725 發表於 2013-12-3 05:45 PM
你老細點買wor
有邊個會唔想發達?
perfectman 發表於 2013-12-3 05:47 PM
人人都想發達,不過大馬果d就出咗明係幫人洗黑錢嘅,隨意普通人只會中細獎
內地仲多花樣過香港啦,又可以買生肖,又可以買特別號碼,又可以買大細,有中國人嘅地方點會無賭博?
perfectman 發表於 2013-12-3 05:51 PM
有華人嘅地方就會有賭博
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我好細個經已深明十賭九騙呢個道理,無錢賺的話,你開賭咩?細細地玩下,當買個希望算喇,就算打麻雀,輸贏我都唔會上心,正所謂

一千幾百,尤如垃圾
一萬幾千,過眼雲煙
十萬八萬,當食餐飯 ...
perfectman 發表於 2013-12-3 06:06 PM
有錢人
簽名被屏蔽