返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:29 PM 發表

同JCLAI鬧交......好玩呀   
哈哈哈哈~~
看你们在吵架,就好了~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:25 PM 發表

我知道呀.....我留佢起身睇架........我叫DOBI係RR嘅所謂妹妹呀  
hai..dobi..
rr 幾時有個dobi妹妹i ask him later? 都不介紹給我。。
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:34 PM 發表
johor tangkak
噢~~
很靠近麻坡噢~~
哈哈哈~~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-29 01:32 PM 發表

我係ITIK包租婆
我識你好耐啦.....仲要介紹咩.....RR...比晒租你未呀.......我都冇糧出呀.......
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:30 PM 發表

你做セ講我........打鑊你   
我也打你。。。:onion15:
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 fattyteo 於 2008-10-29 01:34 PM 發表

哈哈哈哈~~
看你们在吵架,就好了~~
我中意玩鬧交......不過ONLY  玩..........不會傷感情個種.......
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:35 PM 發表

我識你好耐啦.....仲要介紹咩.....RR...比晒租你未呀.......我都冇糧出呀.......  
哥哥不用给妹妹。。。
原帖由 kitty@08 於 2008-10-29 01:35 PM 發表

hai..dobi..
rr 幾時有個dobi妹妹i ask him later? 都不介紹給我。。
佢有好多個老婆你ス知唔知吖.......妹就唔多......
RR正衰公
原帖由 kitty@08 於 2008-10-29 01:35 PM 發表

hai..dobi..
我也是今天才知道的咯~~
哈哈哈~~
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:37 PM 發表

我也打你。。。
咁我哋咀咀吖
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:37 PM 發表

我中意玩鬧交......不過ONLY  玩..........不會傷感情個種.......   
那很好噢~~
哈哈哈哈~~

原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:37 PM 發表

你已伤了我的心。。。。
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:38 PM 發表

佢有好多個老婆你ス知唔知吖.......妹就唔多......
RR正衰公   
听说有9个老婆~~
知道有谁吗?
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:38 PM 發表

哥哥不用给妹妹。。。
我有開工架.......拖馬灌佢水
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:40 PM 發表

你已伤了我的心。。。。
来~~
sayang sayang...