返回列表 回復 發帖

回應 viento 第 894 篇文章

頭先arm arm睇住你上次炸蝦d相叫廚師炸比我食
喵喵喵
原帖由 h2o 於 2008-11-28 01:18 AM 發表

我....我.....我冇講啊
water兄,good morning
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 viento 於 2008-11-28 01:19 AM 發表

小心喔...佢叫你去的地方好多咸濕動物......(眼前已經有兩個)
哈哈。。。哪里啊。。。
那我要小心点咯。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 01:20 AM 發表
頭先arm arm睇住你上次炸蝦d相叫廚師炸比我食
自打咀巴, 即係証明上次炸蝦冇你份lor....
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 yang5301 於 2008-11-27 06:15 PM 發表

我沒有啊
I just try to say she will be save when she follo u jar
真係冇講我壞話
原帖由 贱狼人 於 2008-11-28 01:22 AM 發表

water兄,good morning
佢果度已經係good evening lar 掛,

回應 viento 第 899 篇文章

你成日鬧我有色無膽嘅

宜家又話我咸濕
喵喵喵
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:22 AM 發表

哈哈。。。哪里啊。。。
那我要小心点咯。。。
問你老公仔就知道啦....你老公仔自己都好小浦頭...
原帖由 h2o 於 2008-11-28 01:22 AM 發表

真係冇講我壞話
我証實.......佢係.............未有時間趕得切响你嚟之前........講你壞話.
原帖由 h2o 於 2008-11-28 01:22 AM 發表

真係冇講我話
你有坏话给人讲咩
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:15 AM 發表

那又是啊。。。。
可是突发事件很难预测到啊??
你要相信麽水哥哥阿
原帖由 viento 於 2008-11-28 01:24 AM 發表

問你老公仔就知道啦....你老公仔自己都好小浦頭...
阿水。。。风风叫我问你啊。。。
原帖由 viento 於 2008-11-28 01:25 AM 發表

我証實.......佢係.............未有時間趕得切响你嚟之前........講你壞話.
viento...you are here
wake up so early la

原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 01:23 AM 發表
你成日鬧我有色無膽嘅

宜家又話我咸濕
乜竹找有指名道姓咩?? 自己走出嚟自首
原帖由 viento 於 2008-11-27 06:17 PM 發表

亞水哥, 好耐唔見....
hi hi viento, no long time no c ^^