返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:31 AM 發表

潛去canada 揾DOBI  
咁我呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rrliew 於 30/10/2008 11:29 發表

jj is u go la 想轉行的人
because u dont have girl
all is come here so u want 轉行 lo  
人望高處~~我是要找更發達嘅野黎攪
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:30 發表

唔好嬲啦....セ咁少氣架.....嗱 唔好潛水呀  
不是这样那有
原帖由 rrliew 於 30/10/2008 11:31 發表

d 水凍死人架
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 11:28 AM 發表

我刚刚有赞咗啦
mickey 好慷慨呀! 邊個咁好釆中左呀?
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:29 AM 發表

jj is u go la 想轉行的人
because u dont have girl
all is come here so u want 轉行 lo  
你做セ笑JJ呀.......你信唔信我哋日日嚟疴屎比你執吖
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:24 AM 發表

隻衰RR  LOOOOO.........成日失蹤  
哈哈哈~~
哦~~
是这样噢~~
那今天可开心噢~~
他都有在噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:31 發表

rr 想槍生意? 哈!
唔洗槍,,jj D 女都走啦 都无比钱D女,
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:35 AM 發表

你做セ笑JJ呀.......你信唔信我哋日日嚟疴屎比你執吖   
大牛 同 JJ 女可以好勁嫁喎!
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:31 AM 發表

係都夏天先啦.......冬天海水凍呀 :lol: :lol:
大家要开心噢~~
bye-bye
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:33 AM 發表

咁我呢? 472279
MANYUI你個KISS好誘惑呀......好正
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:33 發表

咁我呢? 472279
manyiu 你要我飞过去,,唔洗潜架
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:32 AM 發表

再赞过啦
你找其他人赞助啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:34 AM 發表

不是这样那有
玩我.................