返回列表 回復 發帖
原帖由 fattyteo 於 2008-10-30 11:38 AM 發表
大家要开心噢~~
bye-bye
fatty, bye bye!
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:35 AM 發表

mickey 好慷慨呀! 邊個咁好釆中左呀?
fatty中咗啦...鸭仔给double
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-10-30 11:33 發表

人望高處~~我是要找更發達嘅野黎攪
攪D乜啊 有无我份
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:37 AM 發表

大牛 同 JJ 女可以好勁嫁喎!
仲好嗅呀.......大牛有時仲係爛屎呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:39 AM 發表

MANYUI你個KISS好誘惑呀......好正  
多謝, 係送俾 rr 等佢暈鬼左, 冇得潛水!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你地唔好回得咁快啦
我追唔到帖呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:42 AM 發表

仲好嗅呀.......大牛有時仲係爛屎呀   
乜野色呀?  
原帖由 fattyteo 於 2008-10-30 11:38 發表
大家要开心噢~~
bye-bye
bye fatty
原帖由 rrliew 於 30/10/2008 11:36 發表

唔洗槍,,jj D 女都走啦 都无比钱D女,
我download jo 一堆靚女~~唔洗比$$ ga
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:43 AM 發表

多謝, 係送俾 rr 等佢暈鬼左, 冇得潛水! 472290
唔係潛.......係浸死呀 :titter: :titter: :titter:
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:46 AM 發表

唔係潛.......係浸死呀 :titter: :titter: :titter:  
如果而家黎加拿大會凍冰左, 好危險呀! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:43 發表

多謝, 係送俾 rr 等佢暈鬼左, 冇得潛水! 472290
manyiu 我暈咗啦
我来了~
来看看~
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:50 AM 發表

manyiu 我暈咗啦
喔, 咁我搵 DOBI 帶 大牛陪你!
原帖由 manyiu 於 2008-10-30 11:49 發表

如果而家黎加拿大會凍冰左, 好危險呀! 哈!
now uk 零下.4度