返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-30 12:58 PM 發表
肥油多!不需要啦!
那里晚上很冷的...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 30/10/2008 02:12 PM 發表

pls look at his signature
要酱对我哦~
人家没注意看到嘛~
原帖由 Geai 於 30/10/2008 02:13 PM 發表

http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=497092&page=1&extra=page%3D1
等下会去看看咯~
8400帖...奖金. .... $88888...8500帖...奖金.....$99999!!!!
itik, 又話無錢交租 點解又有獎金送給踩鴨屎D人!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
哈哈哈哈~~

要放工了~~
等下要去~~
练唱歌噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。

回應 sweet_cherie 第 8644 篇文章

D钱同我借架....
哇~金楼喔~!
无我份添~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-30 02:44 PM 發表
8400帖...奖金. .... $88888...8500帖...奖金.....$99999!!!!
itik, 又話無錢交租 點解又有獎金送給踩鴨屎D人!!
你這麼多錢給點我啦﹗。。。我幫你扮到KAM 美。。要收費用給。。
原帖由 fattyteo 於 2008-10-30 04:50 PM 發表
哈哈哈哈~~

要放工了~~
等下要去~~
练唱歌噢~~
fatty..u learn singing u must pandai nyanyi..有機會要聽下。
i waiting your line i miss u ler, u belum masuk.
嗨~!我来饮早茶的~!
原帖由 yicno 於 2008-10-31 04:13 AM 發表
嗨~!我来饮早茶的~!
饮早茶太單調啦! 請你食D好野呀
!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 06:36 AM 發表

饮早茶太單調啦! 請你食D好野呀
!473022
系唔系自己整架~? 睇落好好吃甘喔~!
itik ,datang kacau
itik ....
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
why all call me itik