返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇7 ?) A/ n0 _1 U1 @
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
. y* \( d  B" c: O: a* \www3.tvboxnow.com不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb4 Z/ C8 O& p4 {- \1 g+ }2 i
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
) q/ P+ a" ?, I3 o" }* P" ^

9 i# M& w  F+ l不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
  k/ u) P& ?% O$ X- bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 / T, Q) Z0 _! ~0 W" O+ N& I

- a' {6 X- V5 `0 j. @4 @
- W, I7 \+ R* Q3 o& p, v2 Dtvb now,tvbnow,bttvb1 E5 G. c6 u0 @2 g8 u# b: n" m
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲tvb now,tvbnow,bttvb! D; U8 J1 I; N9 F6 P8 C
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
+ Z* W. o5 p* }5 c. otvb now,tvbnow,bttvb唔.....$ W* k% |. ~# q
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......www3.tvboxnow.com+ y. Q. t" W5 z% y# H

( H# {  H. F" V% O註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係www3.tvboxnow.com+ h+ w8 K+ ~; T* `) A5 p5 K
! v2 H& K: r9 k' B% [+ O' A  S: l3 fleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
5 ^2 E+ f/ }0 ~5 p3 D* C: F. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ f( d1 R" r- n; U1 h& J- r; [
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z/ L2 W0 ?. ?& O7 K* {
唔.....
6 M1 j7 k6 l; x* u" I, Y2 k美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
" y0 {& w2 ~9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2939556
# [0 Z% l3 Z; |% s# mtvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
! \! F$ I; b, W8 c& O' r! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
, a. \5 G' W1 y: Ftvb now,tvbnow,bttvb
: l0 a3 f0 _" W* }0 z+ I" Gtvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
- v: d* _2 y0 C  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com, L2 ?0 S! b, E; h2 T! M, {
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢( Z8 ^; _! y2 b1 E  [; {: n9 a
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
) q7 |" n% R4 s" \) L, R
公仔箱論壇5 J: y+ m9 b  |% m$ d9 Z
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |! C4 C' C4 H- K: Q4 ]9 P

" o/ S* B' M+ E  |7 }! l! z( V我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳". N: R! l# Z8 L9 D0 H  A
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
& Z8 _, A& s5 p5 E1 x
! \. z" m9 P/ j+ `  A+ `; itvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
) y. a8 R, t6 n  r- k  H6 W釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
$ {2 v. Z; _6 B8 Q: Y8 K7 R, q6 G9 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

. z' W2 _/ @) P( y& V" _2 l# b3 x: x; _  A' V" P/ q1 A9 S

( R+ e; P7 n6 e3 \ 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
0 w* H" ^8 S, `* G6 ttvb now,tvbnow,bttvb
7 p, P9 C. K, T2 h! w. xwww3.tvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:
4 v) P/ J' Y$ u7 wwww3.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。6 x- u) p/ s* R+ o
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F; G! D0 g0 v9 w
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
8 S* F; I6 n" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
# S" O! Q0 k- @7 B0 C: D

, P  g( I$ M2 P, c+ f& s0 I公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb. m; _7 |% Z7 K9 l! U" c9 X* n
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
7 }( _' K  g- ~7 ytvb now,tvbnow,bttvb個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
* |3 N  h9 R, A( ?tvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇' h/ w& z" U0 s$ ?9 E$ p' B0 k4 {! D

3 G" I' C, L6 P5 ]: H哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇9 D; y$ D9 v- M9 Q+ z0 m2 e) N
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇" G1 f! W/ E# u7 X
我預設嗰個反而唔係呀..
/ V  n2 J  T8 n" o# A; I+ L
www3.tvboxnow.com3 `: s  ?1 t- b! V2 G
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
' o* ?6 o* C6 p: Q- _0 b: a" v( R公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
0 Z( H1 _) \+ W! S2 w3 S4 R啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。

- q. P/ @, j  mwww3.tvboxnow.com補充茅山聖物紅肚兜
& ^) ?9 s" y" M2 V. btvb now,tvbnow,bttvb1 ?9 c8 G1 y, s5 k9 _+ a
8 n8 }, A% e) W' E1 |8 B7 A7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 P9 X# p' K4 \8 h) z2 L

- \4 a" g( O! Q$ U) u+ \1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
; d& |. b9 ?; o$ u8 h" P' }金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
* u/ J. c1 C  a9 s4 g2 @, s
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
: g' Z2 n6 E, ^. _: ktvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
tvb now,tvbnow,bttvb$ b* e1 d4 K* k7 S: H# g# Y; n
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
* P% G4 m3 E& H4 C% B8 N4 P, l公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....公仔箱論壇! o. k- d/ f; g) P$ j
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
www3.tvboxnow.com1 q% l6 L% X' J$ w( O7 C

$ W9 b8 b( s9 [0 t8 l" D7 h嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
4 K6 C# |: c2 ~! @1 [, Awww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \* r% f  H. P* H- j! ^
釘姐的背面TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f8 }2 A4 t0 `