返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-8 11:17 AM 發表

manyiu...在"虚拟形象"

G哥哥,讲我同只onion..match
喔, also jj 同 DOBI, d 衫 同你一樣, 好鬼靚!
原帖由 rrliew 於 2008-11-8 10:46 AM 發表

堂主..叫我.rr is ok
rr這個名有沒有特別meaning?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-8 02:52 PM 發表

rr這個名有沒有特別meaning?
咬咬...................你
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 03:00 PM 發表

咬咬...................你
你講真? 殭屍?!?!?!?!?~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-8 03:02 PM 發表

你講真? 殭屍?!?!?!?!?~~~~~~
真係會咬人架..........
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 03:03 PM 發表

真係會咬人架..........  
咬耳仔? 定手指腳指?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-8 03:06 PM 發表

咬耳仔? 定手指腳指?
咬PATPAT......
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 03:42 PM 發表

咬PATPAT......  
啊~~~你當人哋係狗咩!?!?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-8 03:44 PM 發表

啊~~~你當人哋係狗咩!?!?
你笑セ呀.............你笑咬咬.....
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 04:53 PM 發表

我真係忍笑忍得好辛苦呀! 個靚仔俾你再咬, 將會 開花結果! 哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-11-8 04:58 PM 發表

我真係忍笑忍得好辛苦呀! 個靚仔俾你再咬, 將會 開花結果! 哈! 483195
唔係我咬......係RR咋......佢問RR即係セ意思..... 我咪話咬咬囉
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 05:01 PM 發表

唔係我咬......係RR咋......佢問RR即係セ意思..... 我咪話咬咬囉  
哈哈, rr 訓著覺都即刻嚇醒!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 04:53 PM 發表

咬咬是什麼人啊!
原帖由 manyiu 於 2008-11-8 04:58 PM 發表

我真係忍笑忍得好辛苦呀! 個靚仔俾你再咬, 將會 開花結果! 哈! 483195
manyiu講得好 DOBI 好LUM rr ar!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-8 05:04 PM 發表

咬咬是什麼人啊!
佢係馬記..........馬來西亞.....