返回列表 回復 發帖
原帖由 jacky760425 於 2007-12-1 12:10 PM 發表

他们去炒股呀!:019:
噢。。有我在度喎。。

回復 #918 jacky760425 的帖子

有什麽股好介绍?我都想买
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-1 12:30 PM 發表

噢。。有我在度喎。。
我都见到你炒股。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-1 12:47 PM 發表

我都见到你炒股185338。
哦。。系啊。。找D钱囖。。。不系同盟的兄弟又要作反架啦。。

原帖由 wk.hoo 於 2007-12-1 12:56 PM 發表

哦。。系啊。。找D钱囖。。。不系同盟的兄弟又要作反架啦。。

股票的钱,好样没得拿出来的。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-1 01:07 PM 發表

股票的钱,好样没得拿出来的185347185346。
我知啊。。试下看可不可以拿到第一名囖。。。

甘我又有赌球。。。不过,都输到趴街囖。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-1 01:14 PM 發表

我知啊。。试下看可不可以拿到第一名囖。。。

甘我又有赌球。。。不过,都输到趴街囖。。。。
有好路数,同我话话。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-1 01:22 PM 發表

有好路数,同我话话185383。185384185385185386
吓。。。我都想问你拿喎。。。你又有咩野好介绍啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-1 01:27 PM 發表

利物浦,应该好瓜。
大家好吗?
到底股市是什麽因数而升的?
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-1 01:27 PM 發表

睡身阿仙奴啦

回復 #929 jey 的帖子

真的? 我就去咯:onion31:
原帖由 danny仔 於 2007-12-1 01:47 PM 發表
真的? 我就去咯:onion31:
放心去拉一定吟的
原帖由 jey 於 2007-12-1 13:51 發表

放心去拉一定吟的
我都很相信arsenal架,应该无问题
原帖由 danny仔 於 2007-12-1 01:55 PM 發表

我都很相信arsenal架,应该无问题
是囖是囖你看我赢到卡卡笑就知拉