返回列表 回復 發帖
傻K冬至快樂~_~
十年一刻,一路沿途,感激有你
傻K冬至快樂~_~
o0月 發表於 2013-12-22 06:37 PM
傻波波 冬至快樂!
型 英 帥 靚 正
傻K冬至快樂~_~
o0月 發表於 2013-12-22 06:37 PM
傻波波冬至快樂
o0月29 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK今日练工练成点啊
條骨都無佐lu
KK今日练工练成点啊
lhy92725 發表於 2013-12-22 09:24 PM
學咗好多嘢,不過離獨當一面仲有好遠嘅距離
甘就要平时自己加强练习先得啦
條骨都無佐lu
甘就要平时自己加强练习先得啦
lhy92725 發表於 2013-12-22 09:37 PM
自己练通常会练错,所以唔好乱咁练
谢谢KK的奖金~~~
谢谢KK的奖金~~~
lovebearhl 發表於 2013-12-22 09:44 PM
不客氣小小意思
堂吾会有几多上,都是要靠自己架
條骨都無佐lu
堂吾会有几多上,都是要靠自己架
lhy92725 發表於 2013-12-22 09:58 PM
係屋企練,如果係錯嘅,你就好容易慣咗錯嘅姿勢,到時就好難改架啦,我寧願慢慢練,加上我又唔係練黎打人,我志在每個星期可以運動下兼學下搏擊術嗻嗎
甘你比嘅钱都是有限堂数,完佐米一样要自己练咯
條骨都無佐lu
係屋企練,如果係錯嘅,你就好容易慣咗錯嘅姿勢,到時就好難改架啦,我寧願慢慢練,加上我又唔係練黎打人,我志在每個星期可以運動下兼學下搏擊術嗻嗎 ...
tvbkk123 發表於 2013-12-22 10:03 PM
我學呢個制度就係 教你打晒成套功你就要去團練,果度有人會改正你。如果自己系屋企練,錯都唔知。
如果你不断比钱上堂当然得啦
但肯定是一笔不少的支出
條骨都無佐lu
我學呢個制度就係 教你打晒成套功你就要去團練,果度有人會改正你。如果自己系屋企練,錯都唔知。
SweetLemon 發表於 2013-12-22 10:11 PM
我依度都係一樣,不過我唔想自以為是,萬一真係慣咗錯嘅姿勢,咁就大鑊啦今日就係差d中招,依個星期一直練錯馬步,好彩唔係差好遠,仲救得返