返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-6 11:56 AM 發表

讓球

色當  對 馬賽  <------馬會開

色當  對 馬賽 <-------我建議
開暗盤?
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-6 11:59 AM 發表

開暗盤?
明暗都你喜啦 , 我想你開明既 , 不過怕會做死你....:-SS
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-6 12:02 PM 發表

明暗都你喜啦 , 我想你開明既 , 不過怕會做死你....:-SS
係囉
明我實唔會d 平半,做死細佬咩:$:$
係唔係我錯覺??/ 改左名??  TVBNOW 論壇??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-6 12:06 PM 發表
係唔係我錯覺??/ 改左名??  TVBNOW 論壇??
好像今朝改
開左暗盤
係果邊pm左
如有遺留,請pm我(因我好友列表唔多齊)
\:D/\:D/\:D/

色當 [0/+0.5] 1.90
馬賽[0/-0.5] 1.90

上限為1000萬

[-O<[-O<[-O<
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-6 12:09 PM 發表
開左暗盤
係果邊pm左
如有遺留,請pm我(因我好友列表唔多齊)\:D/\:D/\:D/

色當  1.90
馬賽 1.90

上限為1000萬

[-O<[-O<[-O<
你唔駛pm我啦 , 我叫你開既 , 我唔會買啦:L
贏左好似呃你咁=.=
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-6 12:13 PM 發表
贏左好似呃你咁=.=
點會呢
最多咪當你問我受唔受你囉B-)B-)
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-6 12:15 PM 發表

點會呢
最多咪當你問我受唔受你囉B-)B-)
有野八;P

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7495&extra=page%3D1

419頁開始
出街食飯....閃^^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-6 12:19 PM 發表

有野八;P

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7495&extra=page%3D1

419頁開始
轉分轉分來~
886叔叔
比人超過左.......>:)

<<< 靚唔靚仔先?!:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-6 12:34 PM 發表
比人超過左.......>:)

<<< 靚唔靚仔先?!:))
好過之前個隻

評分次數