返回列表 回復 發帖
一咳就变声了,好大锅
lhy92725 發表於 2013-12-25 01:42 PM
算幾大禍架,訓玩直頭頂唔順係公司訓咗幾個鐘
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你就好啦,可以训,老细系度,连趴台都吾得
條骨都無佐lu
你就好啦,可以训,老细系度,连趴台都吾得
lhy92725 發表於 2013-12-25 02:24 PM
但係你可以直接拎病假走
KK聖誕快乐

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
傻K聖誕快樂
十年一刻,一路沿途,感激有你
KK聖誕快乐263436626343672634368

luke168 發表於 2013-12-25 03:37 PM
輝仔聖誕節快樂
luke1681 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
傻K聖誕快樂
o0月 發表於 2013-12-25 03:38 PM
傻波波聖誕節快樂
o0月2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
但係你可以直接拎病假走
tvbkk123 發表於 2013-12-25 03:32 PM
甘又系,如果我要请假,咩纸都悟使,讲声就得
问题是,返黎所有属于你要做嘅野全部都会留系度比你做咯
條骨都無佐lu
甘又系,如果我要请假,咩纸都悟使,讲声就得
问题是,返黎所有属于你要做嘅野全部都会留系度比你做咯
lhy92725 發表於 2013-12-25 04:33 PM
但係公司會扣你年假或當病假
我地无年假的,只有政府规定的公众假期
條骨都無佐lu
真是食餐饱就做餐死咯
lhy92725 發表於 2013-12-25 02:15 PM
9555 金樓
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
我地无年假的,只有政府规定的公众假期
lhy92725 發表於 2013-12-25 04:48 PM
萬一有事請假點計?無薪假期
呢期中佐几次喔
條骨都無佐lu
呢期中佐几次喔
lhy92725 發表於 2013-12-25 04:54 PM
只得無薪假期
无咩计有薪定无薪,总之就得政府规定放的假(除了农历年的假,农历年的假老细话事放几多日)
不过如果你不是请好多日的长假的话,基本上是不扣人工嘅
條骨都無佐lu