返回列表 回復 發帖
現在看見你
不過今天好靜
喃喃不停是我思念的傾訴 默默無語是我無言的祝福

回應 老頑童abc 第 9552 篇文章

在那里买.
原帖由 DOBI 於 2008-11-17 08:53 發表

rr你冇買股咩....有錢贏又有功勳加   
在那里买. 新屋那吗
原帖由 老頑童abc 於 2008-11-17 08:53 發表
現在看見你
不過今天好靜
是啊 玩多下我同你一起闪.
原帖由 rrliew 於 2008-11-17 08:55 AM 發表

在那里买. 新屋那吗
rr你好豬呀
tvb now 呀
第六届股市,17号11月2008年(星期一)会是正式开始.
17号11月2008年(星期一)会是正式开始.
你不會不知道吧
原帖由 DOBI 於 2008-11-17 08:56 發表

rr你好豬呀   
我只在新屋那买啊
原帖由 老頑童abc 於 2008-11-17 08:58 AM 發表
tvb now 呀
你不會不知道吧
tvbnow...最好玩嘅嘢你都唔知... 底打呀 :onion15: :onion15: :onion15:
原帖由 老頑童abc 於 2008-11-17 08:58 發表
tvb now 呀
你不會不知道吧
我等下去买.
原帖由 DOBI 於 2008-11-17 09:01 發表

tvbnow...最好玩嘅嘢你都唔知... 底打呀 :onion15: :onion15: :onion15:  
买边只啊
原帖由 rrliew 於 2008-11-17 09:02 AM 發表

买边只啊
而加隻隻都漲爆晒啦..... 你.....買條毛啦.......你:036: :036:
原帖由 DOBI 於 2008-11-17 09:04 發表

而加隻隻都漲爆晒啦..... 你.....買條毛啦.......你:036: :036:  
咪迟D买囖:036:
原帖由 rrliew 於 2008-11-17 09:07 AM 發表

咪迟D买囖
有錢執都慢過人......咁快d開户口先啦......豬
原帖由 rrliew 於 2008-11-17 09:07 AM 發表

咪迟D买囖
你可以先去開户口ma
明天開市就可以馬上買
原帖由 DOBI 於 2008-11-17 09:10 發表

有錢執都慢過人......咁快d開户口先啦......豬   
点开架.