返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 06:41 AM 發表
嚇???

我宜家喺早晨6.41分啫喔
咪就係lo~~~ 我time is same as you ga~~~你係邊度人呀~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 06:51 AM 發表

Ricky, 早晨! nice to see you again!
Manyiu 你又係炒股呀?

回應 Geai 第 1084 篇文章

G gor gor午安
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 06:50 AM 發表
錯!!!喺日日咁早都未瞓
傻貓貓, 好似好 proud 咁喎! usually what time is your sleeping period and your working hours?
原帖由 Geai 於 2008-11-28 06:51 AM 發表
貓貓  Ricky  manyiu  
大人又snake入嚟
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 06:54 AM 發表

Manyiu 你又係炒股呀?
係呀! 炒兩邊股, so busy!

回應 iwry@iwjy 第 1085 篇文章

我喺大馬人。。。

都喺你了解,問我點解未瞓。。。manyiu仲以為我咁早起身
喵喵喵
原帖由 Geai 於 2008-11-28 06:51 AM 發表
貓貓  Ricky  manyiu  
G 哥哥, 你好!

回應 manyiu 第 1088 篇文章

我慣了早晨8~9點先瞓。。。下午4點開工
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 06:56 AM 發表

係呀! 炒兩邊股, so busy!
有咩內莫tips ar~~~?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 06:56 AM 發表
我喺大馬人。。。

而家唔係早上 7am 咩?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 06:56 AM 發表
我喺大馬人。。。

因為我哋係一樣ma...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 06:58 AM 發表

有咩內莫tips ar~~~?
冇呀! 我淨係 每日 用 print scr. 影左D 資料, 一日影幾次, 揀心水囉!

回應 manyiu 第 1095 篇文章

宜家喺7點,好早呀
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 07:00 AM 發表

冇呀! 我淨係 每日 用 print scr. 影左D 資料, 一日影幾次, 揀心水囉!
原來係股神一族~~~失敬失敬......