返回列表 回復 發帖
No problem !  Just come in to chat if u have time la !!
boy12 發表於 2009-8-28 04:46 AM
無問題!!!有時間我實黎吹水!!!^^
呢排好慢,入悟到黎抢奖金啦
lhy92725 發表於 2009-8-28 11:29 AM
貓靚女咁多錢!!!重黎搶獎金!!!
將D獎金留俾我地D新仔好D喔!!!^^"

評分次數

貓靚女咁多錢!!!重黎搶獎金!!!
將D獎金留俾我地D新仔好D喔!!!^^"
mufc11 發表於 2009-8-28 07:55 PM
我边度有钱啊
條骨都無佐lu
存款 300551578 元 !!!!!
9個數字!!!咁都叫冇錢!!!
mufc11 發表於 2009-8-28 09:20 AM
10個數字, 都冇錢
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
mufc11 發表於 2009-8-28 10:20 PM
果D好明显是数字黎啦
條骨都無佐lu
果D好明显是数字黎啦
lhy92725 發表於 2009-8-28 09:33 AM
比D数字我ar
比D数字我ar
JackyNelson 發表於 2009-8-28 10:56 PM
数字自己写就系啦
條骨都無佐lu
無問題!!!有時間我實黎吹水!!!^^
mufc11 發表於 2009-8-28 19:51
Where are u from ?
~ boyboy 俱乐部 ~
比D数字我ar
JackyNelson 發表於 2009-8-28 22:56
I also want some too !!  

評分次數

• JackyNelson

~ boyboy 俱乐部 ~
little star boyboy blink more frequent recently
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
come in and try my luck to win the 神秘金楼

who scares whom
我又返到入黎啦
條骨都無佐lu
呵呵,我也来坐坐!好地方聊天