返回列表 回復 發帖
散會
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 03:49 PM 發表

hi 球王, 禽晚我o係度落注, 點知過時, 有冇得回水? :D
你係第 2 個中伏既人......:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:52 PM 發表

去馬?!
諗緊....:-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 03:51 PM 發表

所以賣9左佢去維拉里爾係一件好事! :-"
=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 03:53 PM 發表

諗緊....:-"
好像賭來賭去都係得幾個人......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:44 PM 發表

我又升先.......

遊戲區.....都未出現既?!

賭場呢?!:Q
X(我都去打啦, 886~
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:54 PM 發表

guess ..........who is he?
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 03:54 PM 發表

X(我都去打啦, 886~
打什麼?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:54 PM 發表

係....所以都知做黎好唔好....^:)^
原帖由 彿印 於 2006-8-7 03:57 PM 發表

似大力....:-"
原帖由 彿印 於 2006-8-7 03:57 PM 發表

估下 邊個係佢?!

唔明!:-O

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:53 PM 發表

你係第 2 個中伏既人......:))
X(你傷害緊我弱小心靈, 條數好襟計! >:)
我見不了圖既......>.<"

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 03:59 PM 發表

X(你傷害緊我弱小心靈, 條數好襟計! >:)
\:D/<:-P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 03:59 PM 發表

似大力....:-"
係流肛華