返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-7 11:45 PM 發表

應該會開啦
你呢?不如你開仲好>:)>:)
早 2 日先派左億幾......

印銀紙咩.....你地又次次都買盡.......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:53 PM 發表
蝦條 你傻左啊 唔好玩啊 一定死架 , 你一係過定哂0的錢比我地幾個同你保管 唔係所有分身都會死

我講真的X(
過埋俾我 ..... :$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:53 PM 發表
蝦條 你傻左啊 唔好玩啊 一定死架 , 你一係過定哂0的錢比我地幾個同你保管 唔係所有分身都會死

我講真的X(
好.....信你.....

初時都係想比自己人對........:Q

正式宣布.....
地下對換中心......
正式關門.......

而收左 PM 既朋友...麻煩你地 DEL PM " 開業 PM "

麻煩晒!!!

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

有冇睇新聞 基斯保真係過國米
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-7 11:45 PM 發表

我就 1:15 .... :$
狼過你隻食錢怪.....X(

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:57 PM 發表

好.....信你.....

初時都係想比自己人對........:Q

正式宣布.....
地下對換中心......
正式關門.......

而收左 PM ...
最快既公司一生:L
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:58 PM 發表

狼過你隻食錢怪.....X(
我隻係"禽獸":$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:57 PM 發表
好事 .....
原帖由 Q版列文 於 2006-8-8 01:07 AM 發表

最快既公司一生:L
我沒有生意頭腦麻......:D

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-8 01:09 AM 發表

我隻係"禽獸":$
咁可愛既名......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:57 PM 發表
多到留係處都沒有用.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-8 01:24 AM 發表

咁可愛既名......;P
可惜冇錢教"好"佢 .....:L

評分次數

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-8 01:27 AM 發表

可惜冇錢教"好"佢 .....:L
依度有好多盤..岩你......

阿仙奴出戰薩格勒布戴拿模18人名單

Cesc Fabregas - 施錫 法比加斯
Kolo Toure - 高路 托尼
Tomas Rosicky - 湯馬斯 路斯基
Jose Antonio Reyes - 荷西 安東尼奧 雷恩斯
Robin van Persie - 羅賓 雲佩斯
Alexander Hleb - 阿歷山大 希比
Mathieu Flamini - 費明尼
Alex Song - 阿歷山大 桑治
Pascal Cygan - 卑斯高 施根
Gilberto - 基柭圖施華
Johan Djourou - 祖漢 迪佐奴
Mart Poom - 潘姆
Manuel Almunia - 艾蒙尼亞
Emmanuel Adebayor - 艾曼奴 艾迪巴約
Emmanuel Eboue - 艾曼奴 伊保爾
Jeremie Aliadiere - 謝利美 艾里亞迪里
Justin Hoyte - 凱迪
Armand Traore - 查奧爾(p.s. 放心,唔係我地熟識果個)

你地去晒做後備......;P