返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-8-8 02:06 AM 發表
英冠有没边个盘想赌啊? ^^
不如你開歐冠......熟少少.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-8-8 02:09 AM 發表
同佢兩個玩唔過-.-"
指我地雙ben嗎? :$
倾紧么野啊?
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-8 02:06 AM 發表

無蝦佢...全怪佢自己得戚所致! ^:)^
咁串.....你地咁飲得.佢想死?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版胡禮 於 2006-8-8 02:09 AM 發表

岩而且近排阿仙奴隊波d態係咁升

不過我諗會出埋reyes打破皇馬個傳聞:o
都岩......=D>

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-8 02:09 AM 發表

不如你開歐冠......熟少少.....
开左很多个。。
arsenal 果场没开Z... ;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-8 02:09 AM 發表
地下$庄开左??;P
關左門......

開左 15 分分鐘.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-8 02:10 AM 發表

指我地雙ben嗎? :$
絕對係啦

預祝勝利先!!!^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-8 02:10 AM 發表

咁串.....你地咁飲得.佢想死?!

玩鬥地主...佢d牌超靚....做庄贏我地兩個仲要辣辣上要我同benny各飲兩杯...%-(

佢果時笑到眼淚水都標埋....但之後我同benny一發功...佢就.....;P
原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-8-8 02:13 AM 發表

絕對係啦
麻麻地啦...咁0岩唧....:$
原帖由 ed_teck 於 2006-8-8 02:12 AM 發表

开左很多个。。
arsenal 果场没开Z... ;P
.......X(

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-8 02:13 AM 發表

預祝勝利先!!!^^
\:D/
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-8 02:14 AM 發表

.......X(
我吾敢开啊。。
惊爆到死。。。 :lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-8 02:13 AM 發表

玩鬥地主...佢d牌超靚....做庄贏我地兩個仲要辣辣上要我同benny各飲兩杯...%-(

佢果時笑到眼淚水都標埋....但之後我同benny一發功...佢就.....;P
HA HA HA......:))