返回列表 回復 發帖

回應 iwry@iwjy 第 1127 篇文章

我同佢嘅關系的確千絲萬縷,剪不斷,理還亂
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:41 AM 發表
B叔叔一向好奇心都好重嘅啦
你哋識咗好耐
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:44 AM 發表
我同佢嘅關系的確千絲萬縷,剪不斷,理還亂
好溫馨嘅love story ar!?!~~~
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:16 AM 發表
喺侍應先生
咁遲開店, 老闆搵夠?

回應 iwry@iwjy 第 1132 篇文章

抱歉,應該喺好恐怖嘅鬼故先arm
喵喵喵
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 07:16 AM 發表

All in DOW紐約道瓊斯 and wait for few day ..
It will rise .
better than u invest n sell everyday ^^
I did it today! I sold 法國and then bought DOW紐約道瓊斯!
Do you know how often the price of DOW紐約道瓊斯 will drop?

原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:49 AM 發表
抱歉,應該喺好恐怖嘅鬼故先arm
咁邊隻做鬼?邊個做天師?

回應 manyiu 第 1133 篇文章

我由下午4點做到凌晨3~4點。。。。老細揾夠仲咁折磨d伙計咩
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 07:50 AM 發表

I did it today! I sold 法國and then bought DOW紐約道瓊斯!
Do you know how often the price of DOW紐約道瓊斯 will drop?
I din play for the share market here for long time lo..
IF is a share control by System it wont drop very low..
but wil up more offen

回應 iwry@iwjy 第 1136 篇文章

佢喺小倩,我喺寧采臣
喵喵喵
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 07:16 AM 發表

心得就唔講得~~~大家一齊研究吓啦~~~wong sir 嗰D股good ar!(長線)
我唔知邊個係 Wong Sir 啊? 清楚d呀! 唔該!
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:55 AM 發表
佢喺小倩,我喺寧采臣
咁干將同莫邪呢?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:55 AM 發表
佢喺小倩,我喺寧采臣
喔, 好妻艷呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 07:55 AM 發表

我唔知邊個係 Wong Sir 啊? 清楚d呀! 唔該!
馬來西亞基金會wong5291

佢係你同鄉嚟呀~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 07:59 AM 發表

咁干將同莫邪呢?
係歷史人物? 乜東東?