返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-8-8 01:33 PM 發表

10幾歲??
:$
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-8 01:30 PM 發表

一齊玩之嘛...我地個個都咁型靚正...佢地可能好開心呢~ :$
:L:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-8 01:35 PM 發表

:$
???
原帖由 cc_wai 於 2006-8-8 01:36 PM 發表

???
就黎18  :-"
原帖由 Q版希比 於 2006-8-8 01:43 PM 發表

>:)>:)>:)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-8 01:31 PM 發表

呢場好似係鴨仔叫佢開...:L
:L衣場唔係我叫架......

佢咁夜開點買呢
原帖由 Q版希比 於 2006-8-8 01:43 PM 發表

未夠ching= =
112句分手最唔想聽到ga說話

1.        你欠我d錢幾時還呀
2.        其實我真係忍左你好耐架啦
3.        我仲未玩夠呀
4.        哈哈哈,你實在太天真啦小妹妹
5.        我同你玩下架ja,做咩咁認真je
6.        我唔想再同你講野
7.        我求下你放過我啦
8.        我同過你拍拖你執到啦
9.        我以後都唔想再見到你呀
10.        我已經好努力架啦,但我真係忘記唔到(…)…
11.        唔該你以後唔好再搵我呀
12.        我地根本連friend都不如law
13.        幾時上黎執埋d野
14.        你唔駛再解釋架啦,你而家講咩都冇用架啦
15.        你究竟你仲想我點呀
16.        我鍾意左第2個
17.        係我配你唔起,你deserve一個仲好d架
18.        而家係我同你講分手呀,唔係你同我講分手呀,你記住呀
19.        你真係好幼稚呀,成熟d啦
20.        所有野已經唔同曬啦
21.        我有一個阿媽就夠架啦
22.        我唔想第時個BB ga爸爸係你law
23.        我前世係咪欠左你呢
24.        我一路都好比心機去愛你,係你唔比我去愛你ja
25.        我身邊果d人全部都唔明點解我同你拍拖架
26.        你返屋企”薜”高枕頭反省下啦
27.        你再係咁落去呀,你一世都搵唔到真愛呀!!!!!!!!!!!
28.        我天生就係咁架啦,我係唔會為任何人而改變架wo
29.        唔鍾意咪走law,冇人留你架
30.        你究竟係咪聽唔明廣當話架,點解我同你講咩你都聽唔明架je
31.        (……)你醒下啦!!!
32.        兜巴星
33.        我都唔明點解我地會搞成咁樣架
34.        係你迫我架,我根本就唔想咁
35.        你知唔知你自己好煩呀
36.        由呢一刻開始,我還我,你還你
37.        同你一齊真係好…辛苦law
38.        做乜je,有咩咁大件事wo而家
39.        你仲想喊到幾時呀
40.        我ga野以後唔駛你理呀
41.        我都未見過d人好似你咁衰
42.        識到你真係冤
43.        你根本就唔明白咩叫愛情
44.        你唔出聲即係點je
45.        我同你係好開心,不過唔開心ga時間仲多
46.        你以為你自己係咩
47.        原來你我生命當中有好多野比你更加重要架
48.        你由頭到尾都冇理過我感受
49.        你咩新鮮羅白皮,你以為我同你一生一世咩
50.        我玩你架je傻仔
51.        你估真係有情飲水飽咩
52.        你咪再同我黎呢套,你咪再同我做戲呀
53.        你ga大話我已經聽夠啦,你仲想呃我呃到幾時
54.        我同你一齊咁耐我黑左咁耐,你根本就係湯豬凳
55.        你點對我我咪點對反你law
56.        你上次生日果時咪送左隻表比你ga,你可唔可以比返我
57.        我為左責任先同你一齊咁耐架ja
58.        你已經再冇利用價值啦
59.        我同你一齊呀都係貪你蠢ja
60.        你就當你冇同我拍過拖啦
61.        你同我根本就係一個錯黎架
62.        你錯在太完美啦
63.        上天唔比我地係埋一齊,一定有佢ga原因ga
64.        我走左之後,你千祈唔到太掛住我
65.        我都有feeling架
66.        愛情呢d遊戲我玩唔起
67.        我怕我會踩得太深,你永遠都唔明太愛一個人ga痛苦
68.        同我一齊會害左你架,我今晚會搭夜船去避一避
69.        比返條匙我
70.        愛一個人唔等於要擁有佢
71.        當我第時玩夠ga時候我就會返黎娶你架
72.        你個人咁好,一定有好多人爭住要你架
73.        只怪我冇呢一種福份
74.        我雖然係一個好情人,但我唔會係一個好老公
75.        其實我係同性戀
76.        對唔住呀…對唔住呀…真係對唔住呀…
77.        其實我係一個浪子
78.        你唔好為我放棄左你整個森林啦
79.        我唔值得你咁愛我架
80.        原來我一路都睇錯左你
81.        我屋企唔比我地係埋一齊
82.        我都唔想同你分手架,一切都係我迫於無聊架ja
83.        我就係因為太愛你所以我先至要離開你
84.        其實你同(…)咪仲襯
85.        我唔忍心再睇到你為我付出咁多啦
86.        我地根本係兩個世界ga人,算吧啦
87.        唔好咁啦,勉強冇幸福架
88.        一切已經成過去啦,時間一過左點追都追唔返
89.        不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
90.        你唔好再自己呃自己啦,我地唔會再有可能架啦
91.        呢一刻我都係想以事業為重
92.        我已經好?架啦
93.        你跟住我我比唔到幸福你架
94.        你就有得我地呢段咁美好ga回憶永遠永遠埋藏係你心底深深處啦
95.        有緣ga話可能第時我地會再係返埋一齊呢
96.        我終於遇到我ga真愛啦,我知你會祝福我地架可
97.        我係一隻冇腳ga雀仔,永遠都停唔到落黎
98.        其實我同你拍左拖冇幾耐就已經想同你散架啦
99.        wa,講左出黎真係成個人舒服曬呀
100.        你根本就係一個惡夢呀
101.        連呀邊個邊個都話我地應該散呀
102.        你估而家淨係得你唔開心呀,我仲唔開心過你十倍呀
103.        其實我咁樣做完完全全都係為左你架ja
104.        你究竟講完未架,我趕時間呀姐
105.        shut up
106.        就算全世界d女人死曬,我點都唔會再同你係埋一齊架啦
107.        拿,你唔好唔開心住先,不如呢我地向好果方面睇下啦
108.        (…)有d野要黎ga始終要黎ga
109.        唔好掂我呀
110.        我咁樣對你我根本就唔係人,我係禽獸
111.        今次係我同你過ga最後一個情人節,希望你會記住,情人節快樂
112.        其實我已經有老婆架啦
113.        我根本由頭到尾都冇鍾意過你呀
點解多左一句~~~~~
原帖由 cc_wai 於 2006-8-8 01:59 PM 發表
112句分手最唔想聽到ga說話

1.        你欠我d錢幾時還呀
2.        其實我真係忍左你好耐架啦
3.        我仲未玩夠呀
4.        哈哈哈,你實在太天真啦� ...
咁有d乜係想聽到:L
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-8 02:00 PM 發表
點解多左一句~~~~~
佢自己加上去;P
hi all
原帖由 cc_wai 於 2006-8-8 01:58 PM 發表
http://www.winniesin.com/steve/sis.asf
電台節目?!?!
好聽嗎?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一