返回列表 回復 發帖
:onion05: :onion05: 囡囡 ,我来拿
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 rita77 於 2008-5-31 03:09 PM 發表
下午好。。:onion14: 饮左茶未?
:014: 晚饭都吃完啦!你今日吃左未啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-31 03:16 PM 發表
是呀喵喵... 两天没看到你,你星期6不用做真好。
:019: 果两日,上唔到啊!!星期六日当然系休息嘎啦!你无得休既咩?
原帖由 walala 於 2008-5-31 03:16 PM 發表
:014: 来喵喵场。。。:onion05: :onion05:
LA LA ,你终于出现啦!!你真系知我几时起度过喔!!
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-31 06:13 PM 發表
:onion05: :onion05: 囡囡 ,我来拿
:014: 馨馨~~~~你返黎啦!!我唔知点解,好似几日无见你甘既??
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-31 02:10 PM 發表

废皇哥哥,你唔好趁我唔起度講我坏話喔!
你。。你。。你咁样看我。。。我会做野给你看。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-31 10:09 PM 發表

你。。你。。你咁样看我。。。我会做野给你看。。
我不嬲都系甘睇你嘎啦!你成日都讲我坏话~~~

回復 #1057 喵喵囡囡 的帖子

囡囡~~系屋企呀??:onion14:
入谷温人
原帖由 喵喵囡囡 於 31/5/2008 08:05 PM 發表

:014: 馨馨~~~~你返黎啦!!我唔知点解,好似几日无见你甘既??
囡囡,我屋企network有问题,上唔到网,而且唔舒服,放工返屋企一时好累啦,妹妹弟弟用电脑,所以
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
你已經吾係laa.......
升得好快ar...
原帖由 風使者 於 2008-6-1 06:23 PM 發表
你已經吾係laa.......
升得好快ar...
。。。你好

你已经什么。。。。

入黎探囡囡:onion05:
入谷温人
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-1 12:14 PM 發表

我不嬲都系甘睇你嘎啦!你成日都讲我坏话~~~
哈。。哈。。。讲坏话我就唔会喇。。我只是会讲真话。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
:onion05: 路过喵喵的地盘。。。。

喵喵好嗎~~~好掛住你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件