返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-8 06:11 PM 發表

拜仁已經輸左比你老細啦=((
:'( 我都是
帮手投左票没?
testing~ [-O<
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 02:23 AM 發表
testing~  
ok !! \:D/
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-9 02:23 AM 發表

ok !! \:D/
安心哂~

咁訓先! 早抖~ \:D/
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 02:30 AM 發表

安心哂~

咁訓先! 早抖~ \:D/
拜拜
無左投訴貼......=((
無左幾十萬買左藥水啪來升果 3 個 LEVEL.......X(X(X(

再啪過......小7你呀!!!:@:@:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

國米好屎廢....
Dinamo Zagreb (Cro) [0 - 3] Arsenal (Eng)
63'        [0 - 1]                C. Fabregas        
64'        [0 - 2]                R.v. Persie
79'        [0 - 3]                C. Fabregas

FT        Austria Vienna (Aus)        1 - 1        Benfica (Por)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 03:15 AM 發表
無左投訴貼......=((
無左幾十萬買左藥水啪來升果 3 個 LEVEL.......X(X(X(

再啪過......小7你呀!!!:@:@:@
好變態
係咁o拍[-O<[-O<
中1走1都算係咁啦 , 某某識做啦(係0個邊):014:
呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵~~~~~~~~~~~
連續3日跟左我錫周三, 聖卡坦奴, 高雲地利 同埋 禽晚 普利茅夫, 諾域治, 奧連特, 唐卡士打 嘅朋友, 應該夠錢俾首期供樓了, 呵呵~~ :)):)):))