返回列表 回復 發帖

回復 #1079 jacky760425 的帖子

要!!!家阵咪响 office lo。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 12:57 PM 發表
要!!!家阵咪响 office lo。。。
you work as wat huh??
原帖由 crashersus 於 2007-9-14 03:43 PM 發表

you work as wat huh??
保险。。。。。。。。。。。。:014:

有何指教??????????:onion14:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-14 11:24 AM 發表
公主小心冷亲:019: ,穿这样少布。。。。:onion10:
甘我真系希望冷亲,好过热亲啊!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 12:07 PM 發表

搞乜!!:onion31:你对眼乱乱望既遮!:024:
阿靓!!我岩岩返到office姐,12pm出去到e+,就只系去左两个地方就花左甘多时间!!:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!

回復 #1085 BeckyWoon 的帖子

靓女,你识唔识搞股票啊???
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:12 PM 發表
靓女,你识唔识搞股票啊???
无乜识。。。但系之前都有玩下!!你有兴趣玩??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:15 PM 發表

无乜识。。。但系之前都有玩下!!你有兴趣玩??
我而家学紧。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:21 PM 發表

我而家学紧。。。。。。。。。。。。
你甘叻,一定掂:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:29 PM 發表

你甘叻,一定掂:014:
细细地,学下甘。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:37 PM 發表

细细地,学下甘。。。。。。。。。
我之前玩都无嬴过ga,所以如果你有好路数,记得第一时间通知我!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:40 PM 發表

我之前玩都无嬴过ga,所以如果你有好路数,记得第一时间通知我!!
鬼屎敢叫你咩!
我而家都赔紧箩,叫埋你黎荐尸底咩!!
我回来了:onion05:
开心就是人生最好的幸福

回復 #1092 vwwo 的帖子

慢慢黎啦......
怎么今天没人??
开心就是人生最好的幸福