返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-15 09:55 AM 發表

骗下骗下咯~~ 你好像起我底喔~~
haha有內幕消息要記得告訴我噢!!!!
原帖由 engchang 於 2007-12-15 09:58 AM 發表

放心:onion31: 你一定pass的啦
engchang...多谢晒你..
希望如此咯...

你仲唔训啊??我要去食野咯:onion05:
原帖由 天使_琪 於 2007-12-15 10:04 AM 發表

engchang...多谢晒你..
希望如此咯...

你仲唔训啊??我要去食野咯:onion05:
原帖由 engchang 於 2007-12-15 10:03 AM 發表

haha有內幕消息要記得告訴我噢!!!!
哥仔,你D股票都好像几掂喔!!!还要同我拿内幕>>
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-15 09:58 AM 發表

LCCA or LCCI

你米好厉害同人计算!!下次派你出来讲下数先~~
我拿过LCCI,但系只pass两张
...提起我既伤心事
而家拿diploma in accounting啦..唔系LCCI黎既
算你既头..我只系钟意数目字,但系唔系钟意同人地斤斤计较:onion03:
原帖由 engchang 於 2007-12-15 10:06 AM 發表

:sleeps::sleeps::sleeps:美梦咯
我也是马来西亚的。。。
大家好。。。
原帖由 天使_琪 於 2007-12-15 10:07 AM 發表

我拿过LCCI,但系只pass两张
...提起我既伤心事
而家拿diploma in accounting啦..唔系LCCI黎既
算你既头..我只系钟意数目字,但系唔系钟意同人地斤斤计较:onion03: ...
没关系啦~~我知你掂ga~~加油吧~~  精神上支持你~~
~~任逍遥~~
原帖由 jeff_9590 於 2007-12-15 10:09 AM 發表
我也是马来西亚的。。。
大家好。。。
噢,新人喔!!

你好.
~~任逍遥~~

回復 #1087 jeff_9590 的帖子

你好...哪里人?
原帖由 posman 於 2007-12-15 10:06 AM 發表

哥仔,你D股票都好像几掂喔!!!还要同我拿内幕>>
no lah
和你比還差很遠啦

回復 #1087 jeff_9590 的帖子

你好
原帖由 posman 於 2007-12-15 10:10 AM 發表

没关系啦~~我知你掂ga~~加油吧~~  精神上支持你~~
多谢你
我去食先..
一阵间再番黎:onion05:

回復 #1092 engchang 的帖子

仲未训?????:019:

回復 #1089 posman 的帖子

hai
man

u gt play shares arr??
hw is it nw???
ability to open company??
my japanese name
秋本 Akimoto (true autumn) 紅葉 Momiji (crimson blade)