返回列表 回復 發帖
咁多位,小弟要返工啦~~~hope to see all next time!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 1174 篇文章

有道理,我都喺嗱嗱臨潛水去瞓先,我地有緣再見啦,請啊!!!
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 08:26 AM 發表
佢斷過其他人,而我在機緣巧合之下無意中得知呢件事
貓貓, 你改行做編劇呀? 好攪笑呀! 咁都得?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 08:25 發表

笑到我攬住条腰! 507818507819
It is my pleasure to make th pretty lady laugh till 斷腰, not 斷背 !!

~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 08:31 發表

小心有人會殺人滅口~~~
look at his name and this post's name ~ 癡貓 !!
Don't trust him !!

我又來找通天眼靚女.............
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-11-28 09:03 發表
who is 通天眼靚女 ?  manyiu & why ?
早晨猫哥。。。
原帖由 boy12 於 2008-11-28 09:05 AM 發表

who is 通天眼靚女 ?  manyiu & why ?
boy boy~~!!!! happy to see you...
no ar..通天眼靚女....i just knew her last night jar
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-28 09:06 AM 發表
早晨猫哥。。。
早安~~!!! 輝哥.....
原帖由 viento 於 2008-11-28 09:35 AM 發表

早安~~!!! 輝哥.....
哗。。换咗新衫嚄。。好靓噢。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-28 09:37 AM 發表

哗。。换咗新衫嚄。。好靓噢。。。
唔打扮好D, 點出嚟媾女呀
原帖由 viento 於 2008-11-28 09:03 AM 發表
Viento are u looking for me ???
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 09:48 AM 發表

Viento are u looking for me ???
yang yang, r u a pretty girl??
原帖由 viento 於 2008-11-28 09:41 AM 發表

唔打扮好D, 點出嚟媾女呀
沟女。。?