返回列表 回復 發帖
阿Ben , 不如你做管理員改咩獸系0的圖啦
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 02:37 PM 發表

狗口長出象牙......;P;P;P
^:)^^:)^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 11:13 AM 發表

我果時都係得個D!!

火都黎埋...我記得細分係兩C兩D一E....但都係得D頭....

a-level仲橙....細分係一B一D兩E(唔記得細分係4科定5科)....但都係得E頭!!!  
^:)^^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 02:38 PM 發表

好!!....形容得最貼切!!^:)^:))
加返一百分幾十比我啦.....:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 02:40 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

其中皇仁書院佔六人;拔萃女書院四名;聖保羅男女中學三人;聖若瑟書院兩人;聖保祿學校、屯門順德聯誼會梁球琚中學、拔萃男書院、德望書院、喇沙書院、元朗天主教崇德英文書院、沙田官立中學、鄉議局(相關新聞 - 網站)元朗區中學及屯門保良局董玉娣中學各有一人。
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 02:47 PM 發表

加返一百分幾十比我啦.....:D
send比你:))
我學校d人咁咋架....><
支持下我既貼.....

大家都好......

塭極都塭唔到軍曹 個ending 首歌丫..

DOWNLOAD BT......CUT 片......轉歌......

鬼識= =
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 02:40 PM 發表
十卜!  ^:)^