返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-8-9 04:10 PM 發表

F.1
大家都比左好多比你.....岩無!?:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 04:11 PM 發表
伊光 雪姑七友.......雪姑七友..... 雪姑七友七个小矮人 ;P
:-O咩呀?:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 04:10 PM 發表

咩事??:$
今日恆指創新高, 你隻豬又出事喇, 快D過去執屎啦;P;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 04:10 PM 發表

似打得成.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-9 04:13 PM 發表

我唔係退左休啦咩??:))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 04:11 PM 發表
伊光 雪姑七友.......雪姑七友..... 雪姑七友七个小矮人 ;P
伊光 定 尹光?
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-9 04:13 PM 發表

佢仲準過燈神:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 04:12 PM 發表

大家都比左好多比你.....岩無!?:-"
唔該哂咁多個靚仔..

我妹妹而家一邊聽一邊跟住唱了:-*:))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 04:12 PM 發表

:-O咩呀?:L
發癲中.......:D

佢輸好多.....定同人嘈?!

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-9 04:14 PM 發表

伊光 定 尹光?
打錯......%-(

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-9 04:15 PM 發表

佢輸好多.....定同人嘈?!
標題: 國寶豬 - 大市見頂, 沽貨時間到了-大型調整(股災?)即將來臨!!!!!!!

咁係咪要去睇戲?;P
算!!! X(
原帖由 cc_wai 於 2006-8-9 04:15 PM 發表

唔該哂咁多個靚仔..

我妹妹而家一邊聽一邊跟住唱了:-*:))
WELCOME!:-*