返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:06 PM 發表

我去左搵野...費事比你地引到.....
以為你中晒.......:o
噚日輸左200唧...好少....^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:06 PM 發表

我去左搵野...費事比你地引到.....
以為你中晒.......:o
[-O< 有咩好野益下我地? ;))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 12:08 PM 發表

其實呢張相我一早見過...:-"

搞笑就搞笑在...我同你都係晌頭先先突然想睇下果個係邊個....真係橋...:$

睇左...估唔到....唔多似係佢....但又传...
傳說中既第 4 人.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-10 12:09 PM 發表

我見佢Yeah 唔停! :D
頁頁都係佢YEAH.....:)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 12:10 PM 發表

噚日輸左200唧...好少....^:)^
跟我黑仔心水...買利對家.....;P

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-10 12:10 PM 發表

[-O< 有咩好野益下我地? ;))
指?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:14 PM 發表

跟我黑仔心水...買利對家.....;P
好在最尾都係揀左買加拉xx雷....如果揀買利記就pk...^:)^
鬼...你地不好.....
所以少貼....

你地好日本...

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:16 PM 發表
所以少貼....

你地好日本...
你好鬼多d咩?? :-"
max1987 待領養 dragon 雄  151 207464 765 火 關  生存  

max1987 的個人資料
[ 發短消息 ]   [ 加為好友 ]   [ 搜索帖子 ]   [ 返回上一頁 ]

註冊日期: 2006-7-6
上次訪問: 2006-8-10 10:58 AM
最後發表: 2006-8-10 10:59 AM
頁面訪問量: 0
升級剩餘時間 20 小時

--------------------------------------------------------------------------------

暱稱: 無  
用戶組: 禁止訪問  
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 12:16 PM 發表

好在最尾都係揀左買加拉xx雷....如果揀買利記就pk...^:)^
最後 升 利[-2/-2.5].....買對家死不了人......個人覺........

我升爆少爺.....不過佢唔接受.......

加拉係 超人心水.....都好穩.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:16 PM 發表
所以少貼....

你地好日本...
[-X 我好...!
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 12:17 PM 發表

你好鬼多d咩?? :-"
近期少日本......

網又成日死......搞到我都無心機.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:20 PM 發表

最後 升 利.....買對家死不了人......個人覺........

我升爆少爺.....不過佢唔接受.......

加拉係 超人心水.....都好穩.....
應該話加拉係超人+少爺心水....一定死唔到人! \:D/

利記.....下場先追佢贏盤~ ^:)^
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-10 12:19 PM 發表
max1987  待領養 dragon 雄  151 207464 765 火 關  生存  

max1987 的個人資料

註冊日期: 2006-7-6
上次訪問: 2006-8-10 10:58 AM
最後發表:  ...
http://www.tvbnow.com/viewpro.php?username=max1987%20