返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-8-10 12:38 PM 發表

i cant , coz no 周生 no change
你私底下比佢唔得? 你u記果邊都有acc家嘛~! :o
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 12:37 PM 發表

busy:L
等你[-O<
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 12:38 PM 發表
漢堡兩邊輸左50000分:Q:Q
X2:Q
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 12:38 PM 發表
siuyeah 利記個盤你冇買咩??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:41 PM 發表

X2:Q
海法馬卡比 [+2.5] @1.80
= 20000分!!!

:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 12:40 PM 發表

你私底下比佢唔得? 你u記果邊都有acc家嘛~! :o
i only go to U for BT now.......U分 for me is 廢

but , TVBNOW分 for me is 重要

if i change for him , no 管理員   will give me TVBNOW分 back

sorry ^:)^
=((
有無人有鋼之煉金術師既MP3??

我之前電腦down左唔見哂,有無人比到我:Q
最強火影駕臨!!!
原帖由 彿印 於 2006-8-10 12:45 PM 發表

i only go to U for BT now.......U分 for me is 廢

but , TVBNOW分 for me is 重要

if i change for him , no 管理員   will give me TVBNOW分 back

sorry ^:)^
原來係咁....唔緊要啦~ ;;)
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 12:44 PM 發表

海法馬卡比  @1.80
= 20000分!!!

:@
I LOST 漢堡包.....

& IVAN SIDE BET漢堡包.....LOST 625 萬
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:47 PM 發表

I LOST 漢堡包.....

& IVAN SIDE BET漢堡包.....LOST 625 萬
Ivan個盤你冇買阿積士咩?? 平手咁so??
原帖由 Q版列文 於 2006-8-10 12:46 PM 發表
有無人有鋼之煉金術師既MP3??

我之前電腦down左唔見哂,有無人比到我:Q
http://youtube.com/watch?v=Yxk-phqcCP4

OH...NOT ....MP3......OVA

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 12:48 PM 發表

Ivan個盤你冇買阿積士咩?? 平手咁so??
無...睇往積沒有數.....

點知道......:Q

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:50 PM 發表

http://youtube.com/watch?v=Yxk-phqcCP4
我想要既係主題及片尾曲既MP3:Q
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 12:43 PM 發表

siuyeah 利記個盤你冇買咩??
有買都輸50000分:'(