返回列表 回復 發帖

回應 西门兄 第 1248 篇文章

老鼠愛上貓是套戲啊。。。不過要找張柏芝做老婆必須能人所不能
喵喵喵
原帖由 西门兄 於 2008-11-29 12:07 AM 發表

讲紧你屋企只外星猫啊.....
是只外星猫 ..不过老鼠不是我
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 feimiao0 於 2008-11-29 12:10 AM 發表
食佐佢咩可以永遠做我身體一部分,永不分離lor。。。幾浪漫丫
死得咯..只老鼠

回應 mickeybblim 第 1251 篇文章

唔喺你仲有邊個啦。。。
喵喵喵

回應 mickeybblim 第 1252 篇文章

邊有咁易死啦,到時我喺佢,佢亦喺我。。。
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-29 12:12 AM 發表
老鼠愛上貓是套戲啊。。。不過要找張柏芝做老婆必須能人所不能
是啊.....戴先生都会同意你既讲法架...
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-29 12:23 AM 發表

是只外星猫 ..不过老鼠不是我
米奇原来不是老鼠咩....是乜啊....
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 西门兄 第 1255 篇文章

邊位喺戴生
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-29 12:25 AM 發表
唔喺你仲有邊個啦。。。
我是靓婆婆...
原帖由 feimiao0 於 2008-11-29 12:28 AM 發表
邊有咁易死啦,到時我喺佢,佢亦喺我。。。
希望你早日找你只老鼠
原帖由 西门兄 於 2008-11-29 12:34 AM 發表

米奇原来不是老鼠咩....是乜啊....
我不是老鼠啊..

回應 mickeybblim 第 1259 篇文章

多謝你啊靚婆婆,不過宜家無候選人,你頂住先啦好嗎?
喵喵喵
我好难顶wor...

回應 mickeybblim 第 1262 篇文章

up下啫嘛。。。使唔使咁大反應

評分次數

• YUYUME

喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-29 12:35 AM 發表
邊位喺戴生
佢姓绿啊.......係咁先嘞....请啊!

:,!
民间尽管有真主
民众最终是苦主