返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 12:52 PM 發表

無...睇往積沒有數.....

點知道......:Q
我本來叫Ivan開阿積士讓平/半 , 佢都唔肯 , 我見我有份提議既 , 所以無出到聲:P
原帖由 Q版列文 於 2006-8-10 12:52 PM 發表

我想要既係主題及片尾曲既MP3:Q
算啦.....我同你搵左好多個討論區都沒有.......

鋼之煉金術士 MP3
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

我有~~~
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 01:00 PM 發表
我有~~~
賣比佢囉;P
原帖由 彿印 於 2006-8-10 12:45 PM 發表

i only go to U for BT now.......U分 for me is 廢

but , TVBNOW分 for me is 重要

if i change for him , no 管理員   will give me TVBNOW分 back

sorry ^:)^
so you can give me all your U分 HAHAHA;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 12:58 PM 發表

我本來叫Ivan開阿積士讓平/半 , 佢都唔肯 , 我見我有份提議既 , 所以無出到聲:P
佢都覺會和,...可能.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 01:00 PM 發表
我有~~~
賣啦.....;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 01:01 PM 發表

so you can give me all your U分 HAHAHA;P
not much ^^...only few 萬
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:02 PM 發表

佢都覺會和,...可能.....
覺會和咁開來做咩:L
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 01:01 PM 發表

你急性發分寒咩:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 01:03 PM 發表

做樣~ \:D/
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=9532

我剛剛搵左一個好奇怪既 貼.......

想到一些野......同之前艾雲仔問既野...好有關係......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:05 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=9532

我剛剛搵左一個好奇怪既 貼.......

想到一些野......同之前艾雲仔問既野...好有關係......
:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 01:03 PM 發表

估下姐......:D

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 01:06 PM 發表

:L
之前有條人粉話送出自己既寵物.....之後刪左貼.....

而家話賣出.......

之後又轉左比一條新手.....新手又沒有錢又沒有點回覆過......(似分身 )

咁會不會.......;P