返回列表 回復 發帖
不過好快...大家係處又有好野睇......
我地又有個好版主.......HA HA HAA H;P;P;P

MagicAndy 的個人資料
暱稱: 無  
用戶組: 禁止發言
有效期至 2006-8-16  
擴展用戶組: 見習版主

發帖數級別: 實習記者
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-10 01:23 PM 發表

傻仔
少少電腦知識都唔知%-(%-(
我地做過版主都知道可以查 IP......加上佢又硬膠膠......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:25 PM 發表
不過好快...大家係處又有好野睇......
我地又有個好版主.......HA HA HAA H;P;P;P

MagicAndy 的個人資料
暱稱: 無  
用戶組: 禁止發言
有效期至 2006-8-16  
...
估唔到呢度仲膠過果度...%-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:26 PM 發表

我地做過版主都知道可以查 IP......加上佢又硬膠膠......;P
佢都做過版主:-O:-O
世上真係乜人都有
笨7;P;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 01:24 PM 發表

就係唔明佢點解咁硬膠囉....都唔使即刻回覆咁笨7嘛?? :-"
怕比人回先...要送比其他人......

證明個 IDEA 本身就係豬腦想出來......:))

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:28 PM 發表

怕比人回先...要送比其他人......

證明個 IDEA 本身就係豬腦想出來......:))
真係救命....b-(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 01:27 PM 發表

估唔到呢度仲膠過果度...%-(
一定係朋友搭朋友既關係啦......

有些人係永遠炒不了........:@

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-10 01:28 PM 發表

佢都做過版主:-O:-O
世上真係乜人都有
笨7;P;P
咁又係.....咁 7 >:)

細路仔係咁~~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:30 PM 發表

一定係朋友搭朋友既關係啦......

有些人係永遠炒不了........:@
eg: 果邊個雞西\:D/
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=9532

要不要入去串下佢?!?!\:D/

各位記得買六合彩有25000000
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 01:32 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=9532

要不要入去串下佢?!?!\:D/
算吧啦:-"
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-10 01:33 PM 發表
各位記得買六合彩有25000000
我中左...請晒你地去尖沙咀......:))

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-10 01:34 PM 發表

算吧啦:-"
都岩.....放過佢......

你又改名!?:o