返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-10 05:24 PM 發表

做mark 6 都可以開盤

=D>=D>=D>
應該係幫佛開呀?
佢收數係佛ac  
原帖由 Q版希比 於 2006-8-10 05:25 PM 發表

應該係幫佛開呀?
佢收數係佛ac   
佢即是彿 彿即是佢 阿彌陀佛 善哉 善哉
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 05:28 PM 發表

^:)^^:)^^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-10 05:28 PM 發表

^:)^^:)^
錯..不是升寵物!!!
exp 入左好多了...
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

玩完啦!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

你地2個有冇咁夾啊^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 05:29 PM 發表
玩完啦!?
benben行開左,等緊佢
原帖由 Q版希比 於 2006-8-10 05:31 PM 發表

benben行開左,等緊佢  
屎滾!?;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 05:29 PM 發表
玩完啦!?
你想玩?

除左鋤dee 外,知唔知有咩賭game 可以交換下d u分?
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-10 05:28 PM 發表

^:)^^:)^^:)^
今晚 10 點後比返你!!!:D

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 05:34 PM 發表

今晚 10 點後比返你!!!:D
慢慢:-*:-*
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-10 05:33 PM 發表

你想玩?

除左鋤dee 外,知唔知有咩賭game 可以交換下d u分?
我 10 r...可以既......

http://game.sina.com.hk/cgi-bin/ja/main.cgi

什麼都可以.....13 張...dee...麻雀.....沙蟹.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-10 05:37 PM 發表

我 10 r...可以既......

http://game.sina.com.hk/cgi-bin/ja/main.cgi

什麼都可以.....13 張...dee...麻雀.....沙蟹.....
sina 我可以去到啊:D
我沒有問題......你地想去邊玩都可以!!!^^