返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:09 AM 發表
派米好幫手.....:))
  :Q
轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
bch2000  2006-8-11 01:07 積分 123000   積分轉出
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

bch2000         2006-8-11 01:08 AM         積分 3000                 積分轉出  
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:09 AM 發表
派米好幫手.....:))
派極都有
已經輸少左.....頭場比你打斷左條龍氣.....炒人變輸-1.....
之後一直黑仔.....牌想幾爛有幾爛......X(
尾水有隻大 2 贏返幾十隻......

唔係輸 2千萬唔係難事........;P

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-11 01:12 AM 發表

派極都有
連派 3 天......

震災 3 日.....:))

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:14 AM 發表
已經輸少左.....頭場比你打斷左條龍條.....炒人變輸-1.....

唔係輸 2千萬唔係雠...
我係果連續3舖先有起色~ ^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:14 AM 發表
已經輸少左.....頭場比你打斷左條龍條.....炒人變輸-1.....

唔係輸 2千萬唔係� ...
我初初咪又係咁-.-
冇蛇冇花冇full..

得55667788..玩死
:-SS
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-11 01:15 AM 發表

can you help me....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-11 01:15 AM 發表

連炒人幾舖  :D\:D/

係.....超靚......

舖舖炒......

走都無得走.......

香港不會再有8號風球
==========

珠三角染嚴重,令珠三角形成天然保護罩,看過往的路徑圖,所有吹向香港的颱風均被染物影響轉彎吹向海南島或福建,以今次颱風寶霞便是一個很多好的例子。

如果華南、香港居民不認真三思染問題,相信有關地區之空氣只會愈來愈差,可見藍天白雲的日子將會來愈少。

個風真係笑死人 ^:)^
我過左數啦
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:16 AM 發表

我初初咪又係咁-.-
冇蛇冇花冇full..

得55667788..玩死 :-SS
我有3-4舖係 33445578 + 細蛇都無一條......痴 9 線......

先比佢炒到飛左上天......:))

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:18 AM 發表
香港不會再有8號風球
==========

珠三角染嚴重,令珠三角形成天然保護罩,看過往的路徑圖,所有吹向香港的颱風均被染物影響 ...
我依處已經沒有雨同風......