返回列表 回復 發帖
唉..........點透氣= =
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:28 AM 發表

冇記錯係整古男朋友  
日本野?!

好睇嗎?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:30 AM 發表

都可以!!!:D
有冇腳先:D
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:32 AM 發表

日本野?!

好睇嗎?!
冇睇過呀..因為唔多吸引  
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:32 AM 發表

有冇腳先:D
網上好易齊人.....有波踢日子就晚上好多人......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:34 AM 發表

網上好易齊人.....有波踢日子就晚上好多人......;P
要玩u分喎 \:D/
原帖由 cc_wai 於 2006-8-11 01:31 AM 發表
唉..........點透氣= =
  早排出街..d空氣勁污嘈..咳到我死..:Q
/hihi
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-11 01:30 AM 發表
個地球好似無佢份....唉....

算啦...又好似唔關天氣事....

不過有感而發....:-"
而家時代不同了...人想係短視既...商人更加......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:36 AM 發表

早排出街..d空氣勁污嘈..咳到我死..:Q
我真情想嘔啦.......:Q
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:34 AM 發表

要玩u分喎 \:D/
我都係 u$ 先可以係咁輸......;P

你好 迪迪..

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 01:38 AM 發表

我都係 u$ 先可以係咁輸......;P
做乜鬼整隻龍出來 :-SS
都唔識 auto fix...

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 01:41 AM 發表

做乜鬼整隻龍出來 :-SS
見佢幾靚貼下咋......;P