返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:14 AM 發表
$2?
銀兩..打錯左  :-"
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 02:43 AM 發表
原本 1500:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:08 AM 發表

o拍完野啦:-O
啪到手痛.....:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

3:3...>.<"

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:15 AM 發表

原本 1500:@
而家呢?  
勝利獎賞

經驗  增加 26 點
TVB  增加 17 元

經驗  增加 24 點
TVB  增加 13 元

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:16 AM 發表

啪到手痛.....:L
就黎第一啦喎  =D>
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:18 AM 發表

而家呢?   
sp 1500 > 1000 > 1300X(

我由 8十多級 之後就少打多啪.....

因為....太慢....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:18 AM 發表
經驗  增加 24 點
TVB  增加 13 元
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:18 AM 發表
勝利獎賞

經驗  增加 26 點
TVB  增加 17 元
哦..即係lv幾高都係咁多 :L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:19 AM 發表

就黎第一啦喎  =D>
寵物主人 寵物名稱 種類 性別 級別 經驗 生命 屬性 PK 生存
max1987  待領養 dragon 雄  151 207464 765 火 關  生存  
Q版皮利斯 人間凶器 dragon 雄  149 198182 755 火 關  生存  

傳聞.佢分身既寵物...會被人封印.........;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:20 AM 發表
我由 8十多級 之後就少打多啪.....

因為....太慢....
pk都慢?
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:21 AM 發表

哦..即係lv幾高都係咁多 :L
你呢?!

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:22 AM 發表

pk都慢?  
pk 快.......

一次 + 55 點 exp