返回列表 回復 發帖
原帖由 asus_p2_vb 於 2006-8-11 10:48 AM 發表
BenBen??y said sorry to BenBen ???
yes, because he did somthing bad to benben....... and to me .....:Q
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 10:59 AM 發表

yes, because he did somthing bad to benben....... and to me .....:Q
我都唔想架:'( 估唔到佢地一早就打小個X(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-11 11:01 AM 發表

;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-11 11:01 AM 發表

你都幫我贏唔少啦...而家先輸得1場唧....唔緊要! >:D<
我冇買;P
乜原來凱沙羅頓降左班...
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 11:09 AM 發表
我冇買;P
幸災樂禍!
:-SS
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-11 11:34 AM 發表

幸災樂禍!
你就係:Q
;P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-11 11:34 AM 發表

幸災樂禍!
算啦 領隊今日出左糧比我;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-11 11:03 AM 發表

你都幫我贏唔少啦...而家先輸得1場唧....唔緊要! >:D<
「最」
副詞: 至極。如:最好、最大、最美。史記˙卷一二六˙滑稽傳˙褚少孫補 西門豹傳:三子之才能誰最賢哉?辨治者當能別之。
 凡、總計。史記˙卷五十七˙絳侯周勃世家:[最從高帝得相國一人,丞相二人, 將軍、二千石各三人。]漢˙王符˙潛夫論˙實貢:[最其行能,多不及中。]

名詞: 菁華,居首要性的人或物。唐˙司馬札˙賣花者詩:[長安甲第多,處處花堪愛,良金不惜費,競取園中最。]明.湯顯祖.牡丹亭.第二齣:[河東舊族,柳氏名門最。]

動詞: 聚合。宋.陸游.澹齋居士詩序:[最其詩,得三卷,屬某為序。]

<:-P
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 11:41 AM 發表

你就係:Q
:Q 我邊有? =((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-11 11:41 AM 發表

我突登派米;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-11 11:41 AM 發表

[-X 但佢冇比我地...:@
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 11:43 AM 發表

我突登派米;P
:-O 又冇我份啦...