返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 11:57 AM 發表

睇晒......卡通版......不錯......:-*
絕對可愛都有睇??:-O
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 11:51 AM 發表

但係海法就個個轟20000分:Q
輸幾多!?$-)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-11 11:59 AM 發表

閃先, 你兩個大粒佬都唔當我存在!! :Q
你係唔係咁講野啊[-X
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 12:01 PM 發表

領隊雲格對曾聲言會遠離英超的前中堅蘇甘保,日內將加盟樸茨茅夫,更顯 得非常憤怒。

雲格斥蘇甘保無誠信

至於蘇甘保將投樸茨茅夫,雲格 ...
B-)
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 12:01 PM 發表

領隊雲格對曾聲言會遠離英超的前中堅蘇甘保,日內將加盟樸茨茅夫,更顯 得非常憤怒。

雲格斥蘇甘保無誠信

至於蘇甘保將投樸茨茅夫,雲格 ...
老蘇閃左......;P

你要同佢解約未!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 12:02 PM 發表

輸幾多!?$-)
1000千 + cck 1500
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-11 12:02 PM 發表

絕對可愛都有睇??:-O
睇左值木.....

絕對可愛無....:-"

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 12:04 PM 發表

老蘇閃左......;P

你要同佢解約未!?
雲格斥蘇甘保無誠信.....:)):))
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-11 11:59 AM 發表

閃先, 你兩個大粒佬都唔當我存在!! :Q
點會.....:@

原帖由 彿印 於 2006-8-11 12:05 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=GC2rwM7Qdj0

whahahhahahahwhaahahh
虐待^:)^
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 12:04 PM 發表

1000千 + cck 1500
怪唔之佢開心到派左 E$1 ;P比我.......

你接受佢不接受我.....:Q

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-11 12:05 PM 發表

雲格斥蘇甘保無誠信.....:)):))
<:-P:))<:-P

原帖由 彿印 於 2006-8-11 12:05 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=GC2rwM7Qdj0

whahahhahahahwhaahahh
咁慘情......;P