返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2007-9-15 12:46 PM 發表
是呀。。。吃午餐时间麻~~~
睇來你地可以組織 penang kia 幫派.. 哈哈.. :014:
penang 人走了...

有没有KL 人阿...
原帖由 丁蟹 於 2007-9-15 01:25 PM 發表
penang 人走了...

有没有KL 人阿...
呢度有 一个 !!!!!!!!
wah, don't you need to sleep...

3:00Am till now...
師奶姊姊.. 股市d $ 係轉唔出來的..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 01:37 PM 發表
師奶姊姊.. 股市d $ 係轉唔出來的..
甘即系???????????
你地D钱,又系点稳番黎架???????

回復 #1216 ed_teck 的帖子

好呀~~~good Idea~~~如果我想退帮,是不是要帮主的批准??
back from lunch... but have to go to work....:onion03:
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 01:41 PM 發表

甘即系???????????
你地D钱,又系点稳番黎架???????
以前可以, 家陣已經唔得..
去賭波喇..

回復 #1224 ed_teck 的帖子

ya ya.. i also play the game now....:014: :014:
原帖由 canz85 於 2007-9-15 01:45 PM 發表
好呀~~~good Idea~~~如果我想退帮,是不是要帮主的批准??
有d 需要, 有d 唔需要.. 唔好俾你幫主知係我話你知的.. 驚佢揾我算帳..
原帖由 ljw1982 於 2007-9-15 01:46 PM 發表
ya ya.. i also play the game now....:014: :014:
有冇贏? haha

回復 #1227 ed_teck 的帖子

哈哈~~~~太多赛事了,看到头晕~~~~~~~我看还是赌英超好了

回復 #1227 ed_teck 的帖子

lose... u got any tips for tonight game...???
有没有"空头"呀???""空头"=TIPs