返回列表 回復 發帖
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-11 12:07 AM 發表
靓姐,i came back!!
u still there??
哗..................你需要稳得我甘夸咩??
hahaha........
saja la.....
hehe....
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-11 12:19 AM 發表
hahaha........
saja la.....
hehe....
扣你分架??:onion31:
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:23 AM 發表

扣你分架??:onion31:
靓姐,你是不是玩野啊!!系我们废柴底盘扣人分!!!:onion31:

你又是不是想我报串啊~~
wan meh??
dun wan la.....
hehe...........
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:26 AM 發表

靓姐,你是不是玩野啊!!系我们废柴底盘扣人分!!!:onion31:

你又是不是想我报串啊~~
你只鸡精,又走出黎搞乱我档摊!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:29 AM 發表

你只鸡精,又走出黎搞乱我档摊!
你系我地盘开档!!! 不洗给保护费啊~~
yaya,she wan 扣 my 分 la......
hehe.....
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-11 12:32 AM 發表
yaya,she wan 扣 my 分 la......
hehe.....
hihi,nice to meet u. welcome to our 废柴山庄.

if u bore, feel sad then u need always come bcoz here got many 废柴 can chat with u.
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:32 AM 發表

你老几啊??:024:
你阿大都吾敢甘样同我讲野啊!!!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:39 AM 發表

你老几啊??:024:
你阿大都吾敢甘样同我讲野啊!!!
阿大,不敢出声同你收叫我出面~~~:019: 我都不想~~
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:32 AM 發表

哈。。哈。。鸡精你睡醒啦。。。甘我都是时候去睡囖。。。

到你看住山庄啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-11 12:43 AM 發表

哈。。哈。。鸡精你睡醒啦。。。甘我都是时候去睡囖。。。

到你看住山庄啦。。
我不的闲啊~~  我要去交流厅等盈盈~~
wow......
wan fight here liao oh...
hahaha....
but i support 靓姐 la...
coz we r same 兄弟帮 1 la....
hehe.....
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:41 AM 發表

阿大,不敢出声同你收叫我出面~~~:019: 我都不想~~
你个死鸡精!